Ζώδια

Ταρώ – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (20-21/10/18)

Ταρώ – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (20-21/10/18)
Αναλυτικές προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια. Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (20-21/10/18). Λοιπόν τι σκοπεύετε να κάνετε; Να καταστρέψετε το μισό εαυτό σας γιατί αυτό περιμένει από σας η κοινωνία.

Ταρώ – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (20-21/10/18). ζώδια κριός κάρτα: 2 της πεντάλφα: Κριέ, λέτε ψέματα στον εαυτό σας, αν πιστεύετε πως η καριέρα σας, είναι η υπ ‘αριθμόν ένα, προτεραιότητα στη ζωή σας.Η αλήθεια είναι, πως η σχέση σας με το σύντροφό σας, είναι εξίσου σημαντική για σας. Γι ‘αυτό μάταια πληγώνεστε, στην προσπάθειά σας να το εξιχνιάσετε, λόγω της πίεσης στην εργασία σας. Λοιπόν τι σκοπεύετε να κάνετε; Να καταστρέψετε το μισό εαυτό σας γιατί αυτό περιμένει από σας η κοινωνία; Ή να βρείτε τρόπο, να ισορροπήσετε αυτές τις δυο πολύ σημαντικές πτυχές της ζωής σας, γιατί αλλιώς δε θα είστε ευτυχισμένοι;

  • ζώδια ταύρος κάρτα ταρώ: ο Ιππότης των σπαθιών

Ταύρε, ίσως να νομίζετε ότι είστε κολλημένοι στις αρχές σας, αρνούμενοι να αλλάξετε. Αλλά η οδυνηρή αλήθεια είναι, πως είστε απλά ένας επαναστάτης χωρίς αιτία, ο οποίος φοβάται πως ο τρόπος της ζωής σας, δεν έχει νόημα πια. Ακούγεται πολύ δογματικό; Είναι.

  • ζώδια δίδυμοι κάρτα: οι εραστές

Η αγάπη είναι ένα χαρούμενο παιχνίδι συμβιβασμών, Δίδυμοι. Και η διασκέδαση βρίσκεται, στο να είστε ανοιχτοί στις νέες εμπειρίες που ο σύντροφός σας, φέρνει στο τραπέζι. Στο κάτω κάτω της γραφής, κι εσείς φέρνετε καινούργια πράγματα, για να δοκιμάσει κι αυτός επίσης! Μήπως αυτός ο μεικτός συνδυασμός περιλαμβάνει αυξανόμενο πόνο; Σίγουρα.. Αλλά, έτσι είναι οι σχέσεις. Γι’αυτό, αν έχετε κολλήσει σε μια μη ρεαλιστική θεώρηση, του τι είναι ειδύλλιο και πώς πρέπει να μοιάζει, ας γίνει αυτό το μήνυμα μια κλήση αφύπνισης, που θα σας εμποδίσει να εγκαταλείψετε, το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ στη ζωή σας. Εντάξει;

  • ζώδια καρκίνος κάρτα ταρώ: η σελήνη

Γνωρίζοντας ότι είστε συναισθηματικοί, είναι ένα καλό πράγμα, Καρκίνε. Αλλά το να μην κάνετε τίποτε, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, είναι κάτι άλλο. Γι’αυτό, μην αφήνετε τη συναισθηματική φύση σας, να αποτελεί δικαιολογία για εφησυχασμό. Αναγνωρίζοντας το πρόβλημα, είναι μόνο το πρώτο βήμα. Βήμα δεύτερο είναι, να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να βελτιωθεί η κατάσταση, ώστε να μην συνεχίσει να καταστρέφει τη ζωή σας.

  • ζώδια λέων κάρτα: ο διάβολος

Θα βρείτε πως ο εαυτός σας, είναι στο έλεος μιας φαντασίωσης, αυτο το σαββατοκυριακο, Λέοντα. Θα είναι πολύχρωμη και θα φέρει μαζί της την αίσθηση, των εξαιρετικών δυνατοτήτων. Δυστυχώς, δεν είναι όλες οι φαντασιώσεις, καλές ιδέες. Έτσι, πριν δεσμευτείτε για οτιδήποτε στην ερωτική σας ζωή, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τα ψιλά γράμματα. Είναι πάντα καλό, να έχετε επίγνωση των αποφάσεών σας, εξετάζοντας τα υπέρ και τα κατά, από πριν.

  • ζώδια παρθένος κάρτα ταρώ: ο ερημίτης

Εδώ υπάρχει μια σοκαριστική είδηση για σας, Παρθένε: ακόμη και οι μητέρες πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα. Επειδή η αλήθεια είναι, δεν μπορείτε να προσφέρετε, όταν νιώθετε εξάντληση. Έτσι, αν δεν έχετε διαθέσει χρόνο για τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό, σίγουρα θα πρέπει να ενημερώσετε όλους τους αγαπημένους σας, πως χρειάζεστε λίγο προσωπικό ποιοτικό χρόνο. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να το κάνετε αυτό, ακόμη κι αν απλά σκεφτείτε μια δικαιολογία πως αυτό, θα είναι κακή ιδέα για τους άλλους ανθρώπους της ζωής σας. Αν συνεχίσετε να απορρίπτετε τις ανάγκες σας, θα έρθει μια μέρα που θα εκραγείτε και θα κατηγορούν ο ένας τον άλλον, πως σας χρησιμοποιούσαν. Και αυτό δεν θα είναι καθόλου αλήθεια, γιατί εσείς θα είστε αυτή που τους έδωσε την άδεια να το κάνουν, αρχικά!

  • ζώδια ζυγός κάρτα ταρώ: ανάποδο 7 των κυπέλλων

Έχετε πάρα πολλές προσδοκίες, Ζυγέ. Και ενώ δεν είναι κατ ‘ανάγκη φαντασιώσεις….το να θέλετε να τα πραγματοποιήσει ταυτόχρονα και ο σύντροφός σας, σίγουρα είναι. Μήπως η επιφοίτησή σας, μόλις ξέφυγε; Θα είμαστε όλοι χαρούμενοι, αν το έκανε.

  • ζώδια σκορπιός: ανάποδο 6 της πεντάλφα

Οι σχέσεις είναι ένα πάρε- δώσε Σκορπιέ. Και το ξέρετε πολύ καλά. Όμως, άλλο είναι να το ξέρετε κι άλλο να το κάνετε. Και αυτό το διάστημα, φαίνεται πως στη σχέση, είναι περισσότερο του «παίρνω» παρά του «δίνω». Τελικά, ένα δώρο, δεν είναι ένα δώρο, όταν ο παραλήπτης δεν το θέλει. Και εν τω μεταξύ, μην ξεχάσετε να τον ευχαριστήσετε για όλα όσα έχει κάνει για σας. Η ευγνωμοσύνη πραγματικά καταφέρνει πολλά, σε μεγάλο βαθμό.

  • ζώδια τοξότης κάρτα ταρώ: άσσος της πεντάλφα

Έχετε ξοδέψει πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό, Τοξότη. Και ξέρετε ότι αυτή σας η συνήθεια ,σιγά-σιγά αποσταθεροποιεί, την οικονομική άνεση που νομίζατε ότι είχατε. Έτσι, πριν να καταλήξετε να πάρετε άλλη μια κακή οικονομική απόφαση, που θα αυξήσει τα χρέη σας, επικεντρωθείτε τώρα, στην εξοικονόμηση χρημάτων.Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα μειωθούν οι διασκεδάσεις σας.

  • ζώδια αιγόκερως κάρτα: άσσος των ξιφών

Είστε ένας εξαιρετικά ευφυής άνθρωπος, Αιγόκερε. Και αυτή την εβδομάδα, θα χρησιμοποιήσετε το εν λόγω κοφτερό μυαλό σας, για να επιτευχθεί μια σημαντική ανακάλυψη στην ερωτική σας ζωή. Δεν έχει σημασία αν θα αναφέρεται στην εξισορρόπηση ανάμεσα στην ερωτική σας σχέση και τα επαγγελματικά σας, ή στη διευθέτηση κάποιων συγκρούσεων, που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι έχετε μια λαμπρή ιδέα και θα τη βάλετε σε εφαρμογή. Αυτή είναι η απόλυτη πλατφόρμα δοκιμών, για όλες τις «λύσεις».

  • ζώδια υδροχόος: 9 των ξιφών

Υδροχόε, έχετε αυτό το συναίσθημα εδώ και λίγο καιρό, αλλά δεν το παραδέχεστε. Και αυτό είναι, πως έχετε εμμονή, μ’αυτό το «άλλο» πρόσωπο. Απλά δε μπορείτε να σταματήσετε να το σκέφτεστε..ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζετε κάποιο καυγά. Αν λοιπόν φοβάστε, γνωρίζοντας αυτή την πραγματικότητα, να κάτι που θα σας βοηθήσει: οι άνθρωποι είναι κοινωνικά πλάσματα και δεν υπάρχει πουθενά κακό στο να θέλουν να είναι αποδεκτοί από τους άλλους. Ιδιαίτερα όταν δε σας έχει αποδεχτεί κανένας, όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό δε σημαίνει πως είστε απελπισμένος ή κάποιος περιθωριακός. Αυτό δηλώνει, πως είστε ένα ανθρώπινο πλάσμα, ακριβώς όπως και όλοι οι άλλοι.

  • ζώδια ιχθύες κάρτα ταρώ: δύναμη

Θέλει πολύ κουράγιο για να αντιμετωπίσετε ένα νταή, Ιχθύες. Ειδικά όταν αυτός ο νταής, είστε εσείς. Έκπληκτος; Δεν θα έπρεπε. Στην τελική, έχετε την τάση να λέτε φρικτά πράγματα στον εαυτό σας, όταν κάνετε κάποιο λάθος.Γι’αυτό λοιπόν, φροντίστε να σταματήσετε, πριν βρίσετε ξανά τον εαυτό σας. Επειδή ο κόσμος ποτέ δε θα σας σεβαστεί, αν δε σεβαστείτε πρώτος τον εαυτό σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments