Ζώδια

Χαρτομαντεία Λενορμάν 22/10/18: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Χαρτομαντεία Λενορμάν 22/10/18: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Χαρτομαντεία Λενορμάν 22/10/18: Αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Χαρτομαντεία Λενορμάν 22/10/18: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 03 Το Πλοίο (10 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικός καυγάς – Νέος σύντροφος – Επαγγελματικές αλλαγές

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν σας ενοχλεί και τόσο που είστε μόνοι σας, μέσα σε τόσους φίλους σας, που είναι δεσμευμένοι. Ήδη διαισθάνεστε ότι κάτι καλό σας περιμένει προσεχώς.

Ταύρος

Οι καταστάσεις οι έντονες και οι παθιασμένες που ζείτε μέσα σε αυτόν τον νέο έρωτα, σε λίγο καιρό θα καταλαγιάσουν και η λογική θα πάρει τα ηνία.

Δίδυμοι

Οι όποιες εμπειρίες υπάρχουν από το παρελθόν σας είναι και αυτές, που στο τώρα μπορούν να σας κάνουν και πάλι να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση.

Καρκίνος

Οι καυγάδες μέσα στον δεσμό σας, που ξεκινούν και τελειώνουν σε αναφορές του παρελθόντος, θα πρέπει άμεσα να τερματιστούν οριστικά.

Λέων

Δεν θέλετε πια να μπείτε σε έναν καινούργιο δεσμό, και χωρίς να υπάρχει μια συγκεκριμένη πορεία και σκοπός. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας και όλα θα βρουν την ισορροπία τους.

χαρτομαντεία Παρθένος

Οι αποφάσεις που έχετε πάρει για την σχέση σας, είναι αρκετά κάθετες και μάλλον έχουν κάνει το ταίρι σας, να έχει μια μελαγχολική συμπεριφορά.

zwdia-taro-astra

Ζυγός

Δεν θα μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα, ενώ βλέπετε τον άνθρωπο σας να έχει και πάλι αποκαταστήσει τις επικοινωνίες με το ερωτικό του παρελθόν.

Σκορπιός

Οι μέρες μέχρι και την είσοδο του Νοεμβρίου, θα δώσουν ένα πιο χαρμόσυνο κλίμα μέσα σε πολωμένα και τσακωμένα ζευγάρια . Όλα θα καλυτερέψουν.

Τοξότης

Τα φλερτ και οι ερωτικές προσεγγίσεις, που έχετε από τον χώρο της εργασίας σας, δεν θα πρέπει να συνεχιστούν. Δεν πρέπει να χαλάσετε την εικόνα σας.

Αιγόκερως

Δεν σας νοιάζει που το πρώην ταίρι σας, έχει πιάσει τους φίλους σας και τους μιλά για την ελπίδα μιας επανασύνδεσης σας. Δεν θα την δώσετε τόσο εύκολα.

χαρτομαντεία Υδροχόος

Ο μήνας που κλείνει θα φέρει και πολλά φρέσκα πρόσωπα, γύρω σας και πιθανόν να σας δοθεί η ευκαιρία για μια νέα ερωτική σχέση.

Ιχθείς

Οι θέσεις, που έχει ο σύντροφος σας, για το μέλλον σας θα σας ικανοποιήσουν, και ακόμη πιο πολύ όταν αυτές θα αρχίσουν να υλοποιούνται.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments