Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (24/10/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (24/10/18)
Ταρώ αγάπης: Προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας.

ταρώ Κριός : Ο Αυτοκράτορας

Οι σχέσεις με τους γύρω σας έχουν διαταραχθεί, εξαιτίας της άσχημης σχέσης που έχετε με το συντροφικό σας ταίρι. Δεν περνάτε και την πιο καλή περίοδο της ζωής σας, και οι εντάσεις έχουν φανερωθεί. Τα άστρα και οι όψεις τους είναι μόνο καλές, άρα δείτε τι μπορείτε να διορθώσετε.

Οι ελεύθεροι που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους κάποιον νέο έρωτα, ας τολμήσουν την πρώτη κίνηση, θα έχουν μόνο θετικό αποτέλεσμα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Τρελός

Είστε από τα πιο δημοφιλή ζώδια της εποχής, και αυτό θα σας φέρει στο μονοπάτι σας, μια νέα επαφή – γνωριμία, από τον κοινωνικό σας κύκλο, που όλο και διευρύνεται.

Μην κάνετε ωστόσο κάτι παρορμητικό, απλά δώστε χρόνο για να υπάρξει μια πρώτη οικειοποίηση. Με τον Ήλιο, προσεχώς να βρίσκεται στο πλευρό της Αφροδίτης, όλοι οι Ταύροι, θα βρουν την ισορροπία … στην προσωπική τους ζωή.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Ο Τροχός της Τύχης

Είστε έτοιμοι, για να δεχτείτε…. τον πρώην σας και πάλι μέσα στην ζωή σας. Οι μέρες μέχρι να φύγει αυτός ο δύσκολος μήνας, θα σας κάνουν και ένα οικονομικό δώρο, που σίγουρα θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητα σας.

Εσείς που έχετε πάρει κάποιες πιο σοβαρές/μόνιμες αποφάσεις για οικογένεια, γάμο, θα δεχτούν και την υποστήριξη του οικείου τους περιβάλλοντος.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Η Εγκράτεια

Με την πανσέληνο ήδη να έχει αρχίσει να επηρεάζει τον ερωτικό σας ψυχισμό, πιθανόν και να κάνετε κάποιες δεύτερες σκέψεις γύρω από επικοινωνίες – συνάντηση με τον πρώην αγαπημένο σας.

Αυτό είναι όλο σαν κατάσταση λάθος, και αφορά μόνο το γεγονός ότι είστε καιρό μόνοι. Οι νέοι έρωτες θα παρελάσουν από την ζωή σας, από τον Νοέμβριο, και σίγουρα θα σας κάνουν να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο του παρελθόντος σας.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Οι Εραστές

Η σκέψη σας, είναι γύρω από μια ερωτική υπόθεση – ένα πρόσωπο, που μπαίνει και βγαίνει από την καθημερινότητα σας, εδώ και μήνες αλλά ακόμη κάποια καθαρή εικόνα δεν έχετε. Με τα άστρα να δίνουν καταπληκτικές όψεις στο ζώδιο σας, θα βρεθούν λύσεις.

Επίσης, ανατροπές καλές θα έχετε και στα οικονομικά σας. Άτομα εξουσίας και ισχύος … θα βρεθούν μόνιμα στο πλάι σας.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Τα λόγια που έρχονται από την μεριά του συντρόφου σας, κάποιες φορές είναι απλά μπερδεμένα και αντικρουόμενα. Έχετε και εσείς οι ίδιοι, πια αποφασίσει εντός των επομένων ημερών, να μιλήσετε και να βάλετε τα πράματα σε μια σειρά και πειθαρχία.

Οι μόνοι του ζωδίου σας, έχουν πολλά ακόμη να κάνουν πριν δεσμευτούν, με κάποιον νέο έρωτα … που θα έρθει στην ζωή τους, από τον μήνα του Νοεμβρίου.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ζυγός : Ο Κόσμος

Κάποιες τελευταίες συζητήσεις, που έχει κάνει το ταίρι σας, με εσάς και το οικείοι σας περιβάλλον, δείχνουν ότι πλέον είναι σε κάθε επίπεδο έτοιμος, για να κάνει ένα επόμενο βήμα στα σοβαρά.

Πλέον είστε και εσείς σε μια φάση ζωής, που μπορείτε να βασιστείτε στις εμπειρίες του παρελθόντος, και να αποφύγετε τα όποια λάθη. Επίσης, μην χαλαρώνετε καθόλου … από τις οικονομικές σας επενδύσεις.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Ο Αρχιερέας

Δεν είστε και στην καλύτερη σας δυνατή φάση, καθώς όλα μέσα στην ζωή σας, έχουν γίνει ένα απόλυτο μπέρδεμα, και αυτό είναι κάτι που πρέπει από την δική σας μόνο πλευρά, να το λήξετε.

Άτομα και καταστάσεις … που δεν έχουν κάτι καλό και αξιόλογο να σας προσφέρουν, ίσως και να πρέπει να τα επαναξιολογήσετε και να κρατήσετε μόνο ότι και όποιον αξίζει. Αυτό έχετε την ισχύ του, και για τις τωρινές σας συνεργασίες. Μην φορτώνεστε περισσότερο από τις προσωπικές σας αντοχές.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Κρίση

Βήματα μεγάλα κάνει κάποιος, και πάλι για να σας κατακτήσει. Ίσως μια παλιά σας αγάπη, που δεν κατάφερε σε παλιότερους χρόνους, να σας κερδίσει.

Με τα αστρολογικά δεδομένα, θα σας βοηθήσουν αυτήν την φορά και πιο εύκολα να αποκωδικοποιήσετε τις προθέσεις όλων. Εσείς που έχετε ήδη έναν στρωμένο δεσμό, πριν να λήξει αυτό το έτος, θα σας προκύψουν προτάσεις γάμου. Ταξίδια μικρά και μεγαλύτερα είναι και αυτά … μέσα στο επόμενο πρόγραμμα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Δύναμη

Την καρδιά σας, την έχετε δέσει και δεν θέλετε ξανά να την εμπιστευτείτε σε κανενός τον έρωτα. Είναι μια ιδιαίτερη εποχή για εσάς και την αισθηματική σας ζωή, που πρέπει σίγουρα να είστε άκρως προσεχτικοί.

Οι καταστάσεις αλλάζουν και εσείς θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι για να τις αντιμετωπίσετε. Ευτυχώς στα εργασιακά σας, θα έχετε μεγάλη άνοδο.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Σελήνη

Θα προκύψουν επαφές, από τον κύκλο σας, που θα έχουν ερωτικές αποχρώσεις. Ήδη εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχετε δει κάποιες ματιές περίεργες, αλλά θέλετε να έρθουν και οι επόμενες κινήσεις, για να είστε απόλυτα σίγουροι.

Με τους δεσμευμένους να μιλούν για επόμενα βήματα, καλό θα ήταν να κλείσουν πρώτα όλους τους πιο παλιούς κύκλους, έτσι ώστε … να μην υπάρξουν εκπλήξεις προσεχώς.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Δεν σας νοιάζει καθόλου, που εσείς είστε ακόμη μόνοι σας και ο πρώην έχει περάσει σε μια δέσμευση. Εσείς ξέρετε για ποιον λόγο χωρίσατε και ευτυχώς τώρα πια ξέρετε πώς να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις στο μέλλον.

Εσείς που είστε στα καλά σας με τον σύντροφο σας, οι μέρες θα δώσουν έναν πιο ευχάριστο κλίμα που μπορεί να σας βάλει σε διάφορες σκέψεις για το άμεσο μέλλον.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments