Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Πέμπτη (25/10/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Πέμπτη (25/10/18)
Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για την Πέμπτη. Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 21. Το Βουνό (08 Σπαθί).Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό: Κοινοί φίλοι, Τρυφερά συναισθήματα, Οικονομική καλυτέρευση.

Ταρώ Λενορμάν: Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 21. Το Βουνό (08 Σπαθί). Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό: Κοινοί φίλοι, Τρυφερά συναισθήματα, Οικονομική καλυτέρευση. Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Κριός:  Έχετε φέρει τις καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας ζωή, σε ένα απόλυτο σταμάτημα, απλά και μόνο για να καταφέρετε να ενεργοποιήσετε τον άνθρωπο σας. Ταύρος: Μπορείτε να ερωτευτείτε και πάλι αν το θέλετε. Υπάρχουν πολλές και ευχάριστες προσωπικότητες γύρω σας, που ήδη σας έχουν δώσει το στίγμα τους.

Δίδυμοι: Μόνο ευχάριστες ειδήσεις, θα έχετε από εδώ και πέρα στον ερωτικό και οικονομικό σας τομέα, που θα σας φέρουν επιτέλους σε μόνιμη ισορροπία.Καρκίνος: Τα στοιχεία που βλέπετε στον χαρακτήρα του συντρόφου σας, όσο περνάει ο καιρό, δεν είναι και τόσο θετικά. Σκεφτείτε τα πάντα. Λέων: Ο σύντροφος σας, έχει κάνει κάποια πρώτη συζήτηση, με το περιβάλλον του, και θέλει και εσείς να κάνετε τώρα μια επόμενη γνωριμία. Σοβαρεύουν τα πράματα.

Παρθένος: Δεν θέλετε να μιλήσετε για μέλλον οι μόνιμες δεσμεύσεις, με το ταίρι σας που σκέφτεται ακόμη πως θα καταφέρει να λύσει τα οικονομικά του.

Ζυγός: Κάποια μαζεμένα λεφτά θα πέσουν στα χέρια σας, που θα σας εξυπηρετήσει στις παρούσες οικονομικές σας ανάγκες. Σίγουρα περιορίστε και τις σπατάλες σας. Σκορπιός: Θα κάνει και πάλι θεαματική είσοδο ο πρώην σας, στην ζωή σας…ή τουλάχιστον αυτό σκέφτεται και θέλει για εσάς. Εσείς μην χαλάτε βέβαια την προσωπική σας ροή.

Τοξότης: Μια ρομαντική ημέρα, που θα βρεθείτε μέσα σε καλό και ποιοτικό κόσμο, που σίγουρα ξέρει την αξία σας. Δώστε έμφαση και στα οικονομικά σας μεγέθη. Αιγόκερως: Είναι ένα κατάλληλο διάστημα, που μπορείτε να βρείτε και πάλι τον χαμένο σας εαυτό, μέσα από δραστηριότητες που μπορούν να σας ανεβάσουν την διάθεση. Υδροχόος: Πολλά τα κουτσομπολιά, που έχει γίνει μέσα στον χώρο της εργασίας σας, και από την δική σας την μεριά θα πρέπει να σταματήσετε να τα τροφοδοτείτε. Ιχθείς: Οι καταστάσεις στον γάμο ή την σχέση σας, έχουν πάρει τον δρόμο τον ίσιο και τον ασφαλή, άρα δεν έχετε τίποτα πια να φοβάστε στο μέλλον.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments