Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (30/10/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (30/10/18)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (30/10/18).

ταρώ Κριός : Ο Τρελός

Δεν ξέρετε ακόμη τι να κάνετε με όλα αυτά τα προβλήματα, που σας έχει παρουσιάσει ο άνθρωπος σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει πια να το συζητήσετε και να το λύσετε.

Έχετε σαν ζώδιο ταλαιπωρηθεί πολύ, και το τελευταίο που σας νοιάζει, είναι να ταλαιπωρείστε και στα ερωτικά σας. Δώστε και παραπάνω χρόνο στον οικογενειακό σας κύκλο, που σας χρειάζεται.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Το να δουλεύετε τόσο πολύ, για να ξεχάσετε τον πρώην σας έχει ένα καλό και ένα αρνητικό. Το καλό είναι ότι θα εδραιωθείτε πολύ περισσότερο και θα είστε σε μια πιο άνετη κατάσταση, μόνιμα πια.

Το άσχημο είναι ότι πια έχετε απομονωθεί και δεν έχετε σκοπό, τουλάχιστον για το επόμενο χρονικό διάστημα, να δώσετε την πικραμένη σας καρδιά σε μια νέα προσωπικότητα. Το σύμπαν απόν τον νέο μήνα πάντως, θα σας φέρει πολύ κόσμο στον δρόμο σας.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Δεν μπορείτε να εξηγήσετε τίποτα, από όλες αυτές τις πράξεις που κάνει ο άνθρωπος σας, και δεν βοηθούν σε τίποτα την σχέση σας.

Από την εποχή του Νοεμβρίου, που όλα στην ζωή σας, θα αρχίσουν να στρώνουν εσείς θα έχετε την διάθεση για συζήτηση αλλά και στο μεταξύ σας πια να βρεθούν λύσεις. Οι μόνοι του ζωδίου σας, θα έχουν μια νέα επαφή, από τον φιλικό τους κύκλο, που σύντομα θα γίνει μεγάλη αγάπη.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Μιλάτε με πολύ κόσμο, ένεκα των επαγγελματικών σας. Κάποιος σας έχει ερωτευτεί. Από τον Νοέμβριο, θα αρχίσουν τα συναισθήματα του, να εκδηλώνονται. Εσείς είστε αυτοί, που αποφασίζετε. Όσοι είναι σε σχέση, σίγουρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το ταλέντο τους το επικοινωνιακό για να αποφθεχτούν οι παρεξηγήσεις.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Οι φίλοι σας, έχουν συμμαχήσει και μέσα σε αυτόν τον μήνα που πλησιάζει θα θελήσουν να σας φέρουν σε επαφή με έναν νέο άνθρωπο, που ίσως και κάτω από αυτά τα αστρολογικά γεγονότα, να γίνετε ζευγάρι. Από την άλλη, εσείς που είστε ακόμη σε μια αναμονή για τον πρώην σας, σίγουρα μέσα στο μυαλό σας, πρέπει να βάλετε και ένα όριο χρόνου, μέχρι πότε θα περιμένετε.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Είστε απορροφημένοι, από τον εργασιακό σας τομέα και δεν έχετε καν ούτε τον ελάχιστο χρόνο, για να δώσετε σε νέους εραστές που σας περικυκλώνουν τόσο καιρό. Μπορεί και να μην σας αφορούν αυτά τα πρόσωπα. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά, κάποιος που ήδη σας έχει ερωτευτεί, θα κάνει ένα επόμενο επικοινωνιακό βήμα, που σίγουρα θα σας εκπλήξει πολύ.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ζυγός : Η Δύναμη

Δεν χρειάζεται μόνιμα να είστε μέσα σε μια ερωτική αγωνία και ανασφάλεια, για το μέλλον που πιθανόν να έχετε, ή και να μην έχετε με τον άνθρωπο που είστε τώρα μαζί. Όλα θέλουν τον δικό τους χρόνο για να δείξουν την αλήθεια τους. Μέχρι τότε, εσείς δώστε παραπάνω από τον χρόνο σας σε αγαπημένα άτομα, που θέλουν την πολύτιμη βοήθεια σας. Μερικοί εργένηδες του ζωδίου, θα βρουν και νέο ερωτικό ταίρι, μέσα από τον εργασιακό τους κύκλο.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Ζητάτε επίμονα να δείτε τον άνθρωπο σας, που έχει χαθεί τόσο καιρό! Τώρα θα πρέπει να τον αφήσετε να βρει τον χρόνο και την σχετική διάθεση για να σας πλησιάσει οικειοθελώς και να βρεθούν μόνιμες λύσεις στα προβλήματα. Καλύτερα θα είναι και τα ζευγάρια, που τώρα κάνουν τις αληθινές τους προσπάθειες για επανασύνδεση. Ο οικονομικός τομέας, τείνει να ανθίσει.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται στην ερωτική σας ζωή. Τόσο καιρό ζητάτε να βρείτε έναν νέο έρωτα, που θα μπορεί να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει ερωτικά. Από το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε πολλές και σημαντικές γνωριμίες, που θα σας δελεάσουν. Κάποια πολύ περισσότερο. Μερικοί από το ζώδιο σας, ίσως και να τολμήσουν να πάνε πίσω στο παρελθόν, για μια επανένωση.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αρχιερέας

Είστε πολύ θυμωμένοι με τον εαυτό σας, πάνω από όλα, που έχετε επιτρέψει στον σύντροφο σας, να σας συμπεριφέρεται με λάθος τρόπο. Αυτό είναι και κάτι που όποια ώρα θέλετε, μπορείτε να το αλλάξετε. Ξεκινήστε αυτές τις ημέρες που τα άστρα είναι μόνο καλά για το ζώδιο σας, και θα δείτε ότι όλες οι λύσεις θα έρθουν. Μόνοι και χωρισμένοι, θα τρακάρουν με νέο έρωτα, από τον κοινωνικό τους κύκλο.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος

Μετράτε πια με τα δάκτυλα, τις μέρες και τις ώρες για να δείτε τον άνθρωπο σας. Αυτό που θα συμβεί είναι όχι μόνο να τον δείτε, αλλά και μετά η ερωτική σας σχέση, να γίνει πολύ πιο ποιοτική. Εσείς που έχετε και το μεγάλο πρόβλημα των χιλιομετρικών αποστάσεων, πιθανό και να πάρετε αποφάσεις, για μετοίκηση ή και γάμο. Πάνω από όλα κοιτάξτε σοβαρά τα οικονομικά σας. Πάντως η εποχή σας υποστηρίζει.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Δεν έχετε βρει τον σωστό τρόπο, για να μιλήσετε στον θυμωμένο πρώην σας. Από το δεύτερο 15μερο του μήνα, οι καταστάσεις θα είναι πιο ομαλές και σίγουρα οι συναντήσεις και οι συζητήσεις, θα είναι υπέρ σας. Το καλό είναι ότι και αυτήν την εποχή, στον τομέα των σπουδών – δουλειάς σας, θα πάτε καλύτερα, και αυτό θα σας ανεβάσει την διάθεση αλλά και θα φορτώσει περισσότερο την τσέπη σας. Ταξίδια και επενδύσεις σίγουρα ευνοούνται μέχρι και το τέλος του έτους.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments