Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή 2/11/18

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή 2/11/18
Ζώδια για ελεύθερους 2/11/18 Παρασκευή.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή 2/11/18

Ζώδια Κριός

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα προσπαθώντας να σπάσετε τον πάγο με το τελευταίο σας φλερτ, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το e-mail σας για να κάνετε τα πράγματα να προχωρήσουν.

Μερικές φορές το να γράψετε ένα «γεια» σε κάποιον είναι πολύ πιο εύκολο από το να το πείτε πρόσωπο με πρόσωπο. Φλερτάρετε με φατσούλες!

Ζώδια Ταύρος

Μόλις βρείτε έναν/μία καλό/ή σύντροφο δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσετε να διαλέγετε σερβίτσια μαζί. Οι σχέσεις χρειάζονται χρόνο για να αναπτυχθούν, οπότε αν κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια μπορεί να τρομάξετε μια πιθανή ερωτική περιπέτεια.

Ζώδια Δίδυμοι

Ποιος λέει ότι πρέπει να είστε καλοί συνεχώς; Φλερτάρετε με κάποιον/α που μπορεί να εκτιμήσει τα πονηρά σας σχόλια και τα απίθανα ρούχα σας. Για μια φορά απολαύστε τον ρόλο του/της γόη/γόησσας.

Ζώδια Καρκίνος

Αν αρχίσετε να φρικάρετε για τις μικρολεπτομέρειες σε έναν καβγά μπορεί να σας διαφύγει κάτι πολύ σημαντικότερο. Κάντε ένα μεγάλο βήμα πίσω και επανεξετάστε την κατάσταση πριν βγει εκτός ελέγχου. Πολύ σύντομα, η απάντηση θα έρθει από μόνη της.

Ζώδια Λέων

Η παρακολούθηση μιας διάλεξης μπορεί να ακούγεται σαν ένα βαρετό ραντεβού. Πλέον, όμως, στα πανεπιστήμια και τα κοινοτικά κέντρα παρουσιάζονται διαλέξεις για τα πάντα- από το πώς να γίνετε πνευματικοί ηγέτες μέχρι το πώς να φτιάξετε μινιατούρες.

Πηγαίνετε με κάποιον με τον οποίο μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα.

Ζώδια Παρθένος

Κάθε μέρα έχει την προοπτική να είναι υπέροχη ή απαίσια και η σημερινή είναι ιδιαίτερα ασαφής. Στην πραγματικότητα έχει να κάνει περισσότερο με την δική σας στάση – θέλετε να πάτε για ύπνο το βράδυ με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σας ή να ξεσπάσετε σε κλάματα;

Ζώδια Ζυγός

Οι δύο (ή περισσότερες) πλευρές του χαρακτήρα σας μπερδεύουν τους άλλους. Εξηγήστε πλήρως τα κίνητρα σας πίσω από κάθε σας πράξη – αλλιώς μπορεί να κριθείτε ως ξενέρωτοι.

Ζώδια Σκορπιός

Η καρμική επιλογή του να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε το λάθος πράγμα αντί για το σωστό αλλά το πιο δύσκολο, σας ακολουθεί παντού σήμερα. Πριν ξεκινήσετε μια καινούργια ερωτική περιπέτεια, κατανοήστε τις δικές σας αδυναμίες και αντιμετωπίστε τις πριν εξελιχθούν σε κάτι πιο σοβαρό.

Ζώδια Τοξότης

Σπάνια πλήττουν οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σας. Διοχετεύστε αυτή την δημιουργική ενέργεια στο χρόνο που περνάτε με το τελευταίο σας φλερτ. Βεβαιωθείτε ότι θα διασκεδάσετε – και αφήστε την σέξι αίσθηση του χιούμορ σας να κατευνάσει τυχόν εντάσεις.

Ζώδια Αιγόκερως

Δείξτε την εξυπνάδα σας για να εντυπωσιάσετε τόσο τους συναδέρφους σας όσο και τα φλερτ σας. Ενσωματώστε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στις συζητήσεις σας αλλά μην το παρακάνετε. Πριν ξεκινήσετε τις αναλύσεις περιμένετε να σας ρωτήσουν.

Ζώδια Υδροχόος

Για μια φορά τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν όπως τα θέλετε. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εύνοια της τύχης και ζητήστε ραντεβού από αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α στο γυμναστήριο ή αφήστε τους φίλους σας να σας κανονίσουν ένα ραντεβού στα τυφλά. Το κάρμα είναι με το μέρος σας.

Ζώδια Ιχθύες

Αυτή την περίοδο θα είναι καλύτερα για εσάς να έχετε μια αμυδρή ιδέα για το τι θέλετε από τον έρωτα αντί για κάτι πιο συγκεκριμένο. Δεν υπάρχει λόγος να ρίχνετε τις προσδοκίες σας αλλά αν θέσετε υπερβολικά πολλές προϋποθέσεις μπορεί να χαλάσετε την εμπειρία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments