Lifestyle

Νικολέτα Ράλλη: Η γνωστή παρουσιάστρια έπεσε θύμα χάκερ

Νικολέτα Ράλλη: Η γνωστή παρουσιάστρια έπεσε θύμα χάκερ
Νικολέτα Ράλλη: Άγνωστος κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο κινητό της τηλέφωνο και σε πολύ προσωπικές της φωτογραφίες.

Νικολέτα Ράλλη: Η γνωστή παρουσιάστρια έπεσε θύμα χάκερ και ανακάλυψε, ότι φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Πριν από μερικές ημέρες η Νικολέτα Ράλλη βρέθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό και να υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων, σύμφωνα με το protothema.gr.

Όπως κατέθεσε στη μήνυσή της, άγνωστος κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο κινητό της τηλέφωνο και σε πολύ προσωπικές της φωτογραφίες, τις οποίες η ίδια δεν είχε στείλει ποτέ σε κανέναν.

Στις φωτογραφίες αυτές, απεικονίζεται η παρουσιάστρια μόνη της αλλά και με τον πρώην σύντροφό της σε προσωπικές στιγμές.

Οι φωτογραφίες, μάλιστα, δημοσιεύθηκαν σε ιστοσελίδα που διαφημίζει ότι έχει στην κατοχή της «σεξουαλικού περιεχομένου φωτογραφίες και βίντεο από ερασιτέχνες και διάσημες Ελληνίδες μοντέλα, τραγουδίστριες, πορνοστάρ, ηθοποιούς, τηλεπαρουσιάστριες».

H Νικολέτα Ράλλη έμαθε τυχαία για τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στη μήνυσή της ζήτησε από τους αστυνομικούς να κινήσουν τις ενέργειες προκειμένου το υλικό να κατέβει από την ιστοσελίδα αλλά και να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της διαρροής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments