Αθλητισμός

Ξάνθη – Πανιώνιος 0-1: Σπουδαία νίκη για τους Νεοσμυρνιώτες (vid)

Ξάνθη – Πανιώνιος 0-1: Σπουδαία νίκη για τους Νεοσμυρνιώτες (vid)
Ξάνθη - Πανιώνιος 0-1: Με γκολ του Μασούρα ο Πανιώνιος έφυγε με τους τρεις βαθμούς.

Ξάνθη – Πανιώνιος 0-1: Ο Πανιώνιος πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της πολύ φορμαρισμένης Ξάνθης με 1-0, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να εκμεταλλεύεται την πολύ καλή απόδοση που είχε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι κυανέρυθροι κατάφεραν να πετύχουν μια μεγάλη νίκη έχοντας ηγέτη και σκόρερ τον Γιώργο Μασούρα, καθώς ο 24χρονος μεσοεπιθετικός απέδειξε και σε αυτό το ματς ότι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Ο Πανιώνιος στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολύ καλή δουλειά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, παρά την απουσία του αρχηγού τους, του Παναγιώτη Κόρμπου.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε καλή επιθετική ανάπτυξη, βρήκε διαδρόμους προς την εστία της Ξάνθης και κατάφερε μάλιστα να δημιουργήσει σπουδαίες ευκαιρίες και να πετύχει ένα γκολ. Μεγάλος πρωταγωνιστής των κυανέρυθρων ήταν ο Μασούρας, ο οποίος είχε δοκάρι στο 27’ και δύο ακόμα καλές ευκαιρίες αλλά πάνω απ’ όλα ήταν ο παίκτης που έδωσε το προβάδισμα στον Πανιώνιο στο 36’.

Οι Νεοσμυρνιώτες έβγαλαν ωραία κόντρα επίθεση και ο Μασούρας (μετά από πάσα του Τσιλουλή) έστειλε με ωραίο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Ζίφκοβιτς. Ένα γκολ που τους χάρισε και τη νίκη, αφού η Ξάνθη παρά τις ευκαιρίες στο δεύτερο δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Δείτε το γκολ:

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Σιλά (33’ Αλμέιδα), Κασάδο, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Καντά (56’ Σαρπόνγκ), Κίκε (46’ Κάστρο), Γέντρισεκ, Ντουρίτσκοβιτς.

Πανιώνιος: Κότνικ, Κότσιτς, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Πίρις, Μασούρας, Οικονομίδης (74’ Παπαγεωργίου), Τσιλούλης (85’ Καμαρά), Ντουρμισάι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments