Ελλάδα

Γιάννης Μακρής δολοφονία: Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τις τελευταίες του στιγμές

Γιάννης Μακρής δολοφονία: Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τις τελευταίες του στιγμές
Γιάννης Μακρής δολοφονία: Όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα, με το δράστη να χρησιμοποιεί σιγαστήρα στο όπλο, για να μη γίνει αντιληπτός.

Γιάννης Μακρής δολοφονία: Το φως της δημοσιότητας βλέπουν φωτογραφίες – ντοκουμέντο λίγο πριν τη δολοφονία του επιχειρηματία στο Πανόραμα Βούλας.

Στις εικόνες που δημοσιεύει το “Έθνος της Κυριακής”, φαίνεται ο 46χρονος να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του που βρίσκεται έξω από το σπίτι του, ενώ βλέπει τον άγνωστο άνδρα να πλησιάζει προς το μέρος του.

Φτάνει στο όχημά του και ξαφνικά εμφανίζεται ο εκτελεστής και ρίχνει τις πρώτες τέσσερις σφαίρες.

Ο Γιάννης Μακρής φαίνεται στην συνέχεια να βγαίνει από το αυτοκίνητο, προσπαθώντας να προστατευτεί.

Ο άγνωστος εκτελεστής επιστρέφει και του ρίχνει την χαριστική βολή.

Όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα, με τον δράστη να χρησιμοποιεί σιγαστήρα στο όπλο, για να μη γίνει αντιληπτός.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η «Καθημερινή της Κυριακής» είχε παρουσιάσει ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που αποτυπώνουν την δολοφονία και τις κινήσεις του εκτελεστή.

Δείτε το βίντεο:

Γιάννης Μακρής δολοφονία: Η κατάθεση της Βικτώριας Καρύδα μετά από την κηδεία

Λίγες μέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιάννη Μακρή στο Πανόραμα της Βούλας, η σύζυγός του και ο πατέρας του θύματος έδωσαν νέα κατάθεση στις αστυνομικές.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Βικτώρια δήλωσε στους αστυνομικούς:

«Αγνοώ το παρελθόν του συζύγου μου στην Αυστραλία…» και τόνισε ότι γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Από την άλλη πλευρά ο πατέρας του έδωσε ελάχιστες πληροφορίες για το τι έχει συμβεί στο παρελθόν στην Αυστραλία και έτσι δεν διευκόλυναν τις έρευνες της αστυνομίας.

Πάντως φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως όπου φαίνεται ο δράστης να πυροβολεί από κοντινή απόσταση τον επιχειρηματία από την πλευρά του συνοδηγού.

Oι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κάνουν λόγο για πληρωμένο, αλλοδαπό δολοφόνο που δεν αποκλείεται να φορούσε μάσκα σιλικόνης προκειμένου να μην αφήσει κανένα περιθώριο αναγνώρισής του.

Επίσης εκτιμάται πως διέφυγε για το εξωτερικό, προκειμένου να χαθούν τα ίχνη του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments