Μedia

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Γιατί επέλεξαν την Κλέλια Ρένεση για τον ρόλο της Καίτης (pics&vid)

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Γιατί επέλεξαν την Κλέλια Ρένεση για τον ρόλο της Καίτης (pics&vid)
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Στη νέα σεζόν η Κλέλια Ρένεση (Καίτη) είναι η γυναίκα που... μουρμούριζει στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη (Ηλία).

Για την αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και τις εξελίξεις σε αυτή μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε για την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από τη Μουρμούρα και την είσοδο της Κλέλιας Ρένεση στην κωμική σειρά.

https://www.youtube.com/watch?v=64sd6vySpMg

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν, μάθαμε ότι το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» δεν θα συνεχιστεί για έκτη σεζόν. Τι έγινε και άλλαξε η απόφαση αυτή;

Είναι αλήθεια ότι ήμασταν σε δίλημμα για το αν πρέπει η «Μουρμούρα» να σταματήσει με την επιτυχία που έχει. Κάποια στιγμή τόσο οι συντελεστές όσο και το κανάλι αποφασίσαμε να ολοκληρωθεί το σίριαλ τον Ιούνιο. Η επιμονή του κοινού ήταν που μας έκανε να αλλάξουμε γνώμη. Έπαιρναν τηλέφωνα, έστελναν μηνύματα και κάποια στιγμή επενέβη και ο κ. Κοντομηνάς, ο πρόεδρος του σταθμού, ο οποίος είπε ότι πιστεύει στη «Μουρμούρα» και θέλει να υπάρχει στο πρόγραμμα. Και από ό,τι φάνηκε από τα νούμερα τηλεθέασης, καλά κάναμε και συνεχίσαμε! Τα σενάρια έχουν εμπλουτισθεί, η πλοκή είναι αστείρευτη και το ευχαριστιόμαστε κι εμείς πολύ! Εγώ είχα πει στο παρελθόν ότι θα μπορούσε το σίριαλ αυτό να παίζεται για δέκα χρόνια! Θα μπορούσα να πάρω σύνταξη από τη «Μουρμούρα» (γελάει).

Όλο το καλοκαίρι μαθαίναμε ότι υπήρχαν διάφορες υποψήφιες για τον ρόλο της Καίτης. Πώς καταλήξατε στην Κλέλια Ρένεση;

Όταν παίζουν ουσιαστικά μόνο δύο άνθρωποι, είναι απαραίτητο να έχουν χημεία. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφασίσαμε να κάνουμε κάποια δοκιμαστικά με τις τέσσερις πέντε υποψήφιες. Η Κλέλια έδεσε μαζί μου περισσότερο και ήταν κάτι που ένιωσα από την πρώτη στιγμή. Και η ίδια αυτό που λέει για εμένα είναι ότι είναι σαν να με ξέρει χρόνια, παρόλο που δεν γνωριζόμασταν και ούτε είχαμε ξανασυνεργαστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments