Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/11/18)
Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/11/18) | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/11/18).

ταρώ Κριός : Η Δικαιοσύνη

Δεν θα πρέπει να δώσετε χρόνο περισσότερο από την δική σας την μεριά, στο άτομο που ξέρετε ότι έχει ήδη εξαντλήσει όλες τις ευκαιρίες και τις πιστώσεις που του έχετε προσφέρει. Οι μέρες θα προσφέρουν συναντήσεις αλλά και προτάσεις, που μπορούν να λύσουν τα υφιστάμενα προβλήματα. Σε μια πιο ανεβασμένη διάθεση θα είναι και οι ελεύθεροι, που τώρα έχουν χαλαρώσει και απολαμβάνουν τα φλερτ που τους κυκλώνουν.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5 ταρώ Ταύρος : Ο Αυτοκράτορας

Θεωρείτε ότι αυτήν η σχέση, έχει μεν περιθώρια εξέλιξης, αλλά ακόμη ο άνθρωπος σας, δεν είναι από την δική του την μεριά έτοιμος, για να εμπλακεί και σε κάτι περισσότερο. Από την νέα εβδομάδα, που πολλά αλλάζουν στον αστρολογικό ουρανό, θα δείτε ότι κάποιες γενικές συζητήσεις σας, θα ανοίξουν τους δρόμους του μέλλοντος. Τα οικονομικά σας, θέλουν την προσοχή σας στο έπακρον!

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5 ταρώ Δίδυμοι : Ο Τρελός

Μέσα στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο αυτού του μήνα, θα υπάρξει υπερκινητικότητα, σε εργασία / σπουδές και επενδύσεις. Φυσικά και εσείς που είστε σε φάση μετοίκησης, θα πρέπει άμεσα να μιλήσετε με το ταίρι σας. Σίγουρα οι πιο τυχεροί όλων, θα είναι οι αδέσμευτοι, που ένεκα των καταστάσεων αυτών, θα έχετε νέες γνωριμίες και πολλές ρομαντικές επαφές.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Η Κρίση

Υπάρχει μέσα στην ψυχή σας, η ανάγκη πια για να θέσετε όρους στον σύντροφο σας, που ίσως και να σας έχουν καταναλώσει πολύ χρόνο από την ζωή σας, και χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μέλλον. Μιλήστε και χωρίς να υπάρχει ανασφάλεια, θέστε ευθέως τις σκέψεις και τις ανάγκες σας. Όσοι είστε μπλεγμένοι με καταστάσεις τρίτες, έχει έρθει λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου για να τις ξεκαθαρίσετε μόνιμα.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5 ταρώ Λέων : Ο Αρχιερέας

Σκέψεις και συναισθήματα, έχουν μπερδευτεί και σας έχουν πραγματικά αφήσει ακίνητους. Είστε μέσα σε μια ερωτική σχέση, που δεν έχει πρόοδο, και αυτό είναι κάτι που εδώ και μήνες σας πιέζει για να μιλήσετε στην άλλη πλευρά. Το καλό είναι ότι οι αστρολογικές συνθήκες για το ζώδιο σας, είναι οι καλύτερες, άρα έχετε και μεγάλη πιθανότητα, να λύσετε τις προβληματικές σας υποθέσεις.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5 ταρώ Παρθένος : Ο Τροχός της Τύχης

Οι πιο πολλοί από το ζώδιο σας, είναι ελεύθεροι, και δεν περνάει από τον νου τους, να κάνουν κινήσεις για να εμπλακούν εκ νέου σε μια σχέση. Σαφώς και υπάρχουν ενδιαφερόμενα άτομα γύρω σας, αλλά όχι και κάποιο που να σπινθηρίσει μέσα στην καρδιά σας. Είναι ωστόσο ένα καλό διάστημα, που θα φέρει ευκαιρίες στα οικονομικά – επαγγελματικά σας, για να ισορροπήσετε τους λογαριασμούς σας.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5 ταρώ Ζυγός : Η Εγκράτεια

Μην ακούτε όλες τις υπερβολές που τρέχουν γύρω σας, για τον πρώην σας. Τα έχει κάνει και στο παρελθόν, προκειμένου να σας τραβήξει την προσοχή. Με την Αφροδίτη πάνω σας, ίσως και να έχετε μια ακόμη έμμεση του κρούση για επανασύνδεση. Σκεφτείτε λοιπόν τα πάντα, ζυγίστε τα όλα και μόνο όταν είστε έτοιμοι, δώστε τις απαντήσεις σας. Επίσης, κάποια οικογενειακά σας ζητήματα θα λήξουν άμεσα και υπέρ σας.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Αυτοκράτειρα

Εσείς που ο Νοέμβριος σχεδόν στα μέσα του, σας βρίσκει σε μια φάση χωρισμού ή επανασύνδεσης το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να σκεφτείτε με την ησυχία σας, και χωρίς να παραμελείτε και όλες τις άλλες καταστάσεις που εκκρεμούν αυτήν την περίοδο. Η ερωτική σας ζωή, απλά χρειάζεται ένα διάλειμμα που θα φέρει και πάλι το αισθηματικό κλίμα, στην επιφάνεια.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5 ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος

Μπορεί να σας γίνονται άκρως δελεαστικές προτάσεις, για να είστε με κάποιον μαζί, αλλά θα πρέπει με την σοβαρότητα που σας διακρίνει να διαλέξετε με τα δικά σας δεδομένα. Οι διπλές – παράλληλες διαδρομές με την υπόσχεση ξεκαθαρισμάτων, δεν σας αφορούν καθόλου. Πιο καλά θα είναι και οι εν σχέση που θα αποφασίσουν μέσα στο έτος, να πάνε τον δεσμό τους, σε μια πιο σοβαρή κατάσταση …επίσημη!

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5 ταρώ Αιγόκερως : Η Σελήνη

Δεν σας αρκούν προφανώς αυτά … που σας δίνει ο σύντροφος σας και θέλετε ακόμη περισσότερα. Ίσως και αυτή η σχέση να έχει φτάσει σε ένα χρονικό επίπεδο, που να πρέπει να συζητήσετε επιτέλους πολύ πιο ώριμα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου αλλά και οι προσφάτως χωρισμένοι, θα έχουν στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα μια ευκαιρία για επανένωση με τον πρώην τους. Αυτήν την φορά μην δείξετε το ίδιο πρόσωπο, όπως και τότε. Όλα έχουν αλλάξει.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5 ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Η ερωτική σας ζωή, έχει ησυχία και δεν φαίνεται αυτό για το επόμενο χρονικό διάστημα να αλλάζει. Ωστόσο, κάποιος που είναι ίσως και χρόνια ερωτευμένος μαζί σας, θα σας αναζητήσει μόλις ο Ήλιος περάσει τον Τοξότη. Πολλές οι εκπλήξεις και ακόμη περισσότερες οι ευκαιρίες για νέα σχέση με τις καλύτερες αστρολογικές όψεις, να προσφέρουν την υποστήριξη τους. Στα εργασιακά σας, θα έχετε κάποια έκτακτα δρομολόγια και αλλαγές καλές.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5 ταρώ Ιχθείς : Οι Εραστές

Η τύχη και το σύμπαν έχουν συνωμοτήσει προκειμένου εσείς αυτές τις τελευταίες εβδομάδες του έτους, να σας δώσει σε μια νέα αγάπη. Όπως και να είναι τώρα η προσωπική σας ζωή, θα έχετε τεράστιες εξελίξεις που θα σας ισορροπήσουν. Οι αδέσμευτοι, θα βρουν νέο έρωτα μέσα στον χώρο που ήδη εργάζονται. Οι χωρισμένοι θα κλείσουν μόνιμα το παρελθόν, και θα έρθουν σε επαφή με όλα αυτά τα καλά που τους προσφέρει το παρόν τους. Επίσης, χρήματα από παλιά σας υπόθεση πλησιάζουν.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 
2018