Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (12/11/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (12/11/18)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (12/11/18).

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 33. Το Κλειδί ( 08 Καρό )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικά μυστικά – Εκπλήξεις από γυναίκα – Κληρονομικά θέματα

Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Εσείς που έχετε μείνει με την δική σας την θέληση μόνοι, θα έχετε ένα επιθετικό φλερτ – πλησίασμα από την εργασία σας, που πρέπει σίγουρα να το διαχειριστείτε διακριτικά.

Ταύρος

Μην αφήνετε τον κόσμο γύρω σας, να μιλάει για την ερωτική σας ζωή, και σίγουρα και εσείς από την δική σας τη μεριά μην ανοίγετε περισσότερο την πόρτα του σπιτιού σας.

Δίδυμοι

Δεν υπάρχουν καινούργια πρόσωπα γύρω σας, και μάλλον το μυαλό σας το ασταμάτητο πηγαίνει στα παλιά. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν να σας σπρώξει σε επικοινωνίες.

Καρκίνος

Ο σύντροφος σας, βιάζεται και σας πιέζει για μια συγκατοίκηση ή ακόμη και μια επίσημη κατάσταση. Σίγουρα δείτε και τις δικές σας ανάγκες πρώτα.

Λέων

Τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο και πιθανόν να πρέπει τώρα μόνο πάνω σε αυτό να συγκεντρωθείτε, για να κλείσετε όλα τα προβλήματα σας.

Παρθένος

Ξαφνικά και χωρίς καν να ψάξετε εσείς, μια πληροφορία σπουδαία, θα σας έρθει για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Κάτι θα ξεκινήσει…προσεχώς!

Ζυγός

Μην είστε και τόσο καταπιεστικοί με τον εαυτό σας, και τον απομονώνετε μόνο και μόνο για να μην πληγωθείτε ερωτικά και πάλι. Ο έρωτας είναι κοντά σας.

Σκορπιός

Υπάρχουν κάποιες επικοινωνιακές αντιπαλότητες ακόμη με τον πρώην αγαπημένος σας, που τις μεταφράζετε λάθος. Κοιτάξτε μέσα σε αυτό, με μεγαλύτερη προσοχή.

Τοξότης

Σας απογοητεύει συχνά η σχέση αυτή. Αυτό είναι κάτι που δεν θα το δεχτείτε για πολύ ακόμη. Οι κουβέντες σας, θα πρέπει να εμπεριέχουν και λύσεις.

Αιγόκερως

Υπάρχουν γύρω σας άτομα, που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε από την έντονη σας καθημερινότητα, και μονίμως κάτι ζητούν από εσάς.

Υδροχόος

Ξέρετε ότι το ταίρι σας, έχει κάποια μικρά κολλήματα από το παρελθόν του, που όμως εντός του Νοεμβρίου θα έχει καταφέρει να τα προσπεράσει.

Ιχθείς

Πάλι έχετε μπλέξει την ερωτική σας ζωή. Αυτήν την φορά να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη λάθη. Κάποιος στο τέλος θα πληγωθεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments