Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Γαλλικό σενάριο για Μήτρογλου

Ολυμπιακός: Γαλλικό σενάριο για Μήτρογλου
Σύμφωνα με ΜΜΕ στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός σκέφτεται τον επαναπατρισμό του Μήτρογλου.

Ο Ολυμπιακός σκέφτεται να φέρει πίσω τον Κώστα Μήτρογλου; Αν πιστέψουμε τα γαλλικά δημοσιεύματα, τότε το σενάριο είναι υπαρκτό.

Η Μαρσέιγ θέλει να απαλλαγεί από τις 330.000 ευρώ που κοστίζει μηνιαίως (σύμφωνα με την «L’ Equipe») ο 30χρονος σέντερ φορ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Μπενφίκα έναντι 15.000.000 ευρώ και έχει συμβόλαιο έως το 2021.

Ρεαλιστικά, ο Μήτρογλου μπορεί να αποκτηθεί μόνο με τη μορφή δανεισμού και η είδηση είναι πως η περυσινή φιναλίστ του Europa League δείχνει διάθεση να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση της κατατεθεί. Και ένας εξάμηνος δανεισμός, έρχεται «κουτί» για τον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει ότι είναι ικανός για κάθε οικονομική υπέρβαση και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να τα παίξουν όλα για όλα εντός συνόρων στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν.

Μάλιστα, η «lephoceen.fr» στέκεται στην οικονομική δύναμη του διοικητικού ηγέτη των Πειραιωτών και επικαλείται το πρόσφατο παράδειγμα με τον Γιάγια Τουρέ, του οποίου η επιστροφή στην ομάδα αναμένεται να κοστίσει κοντά στα 5.000.000 ευρώ για μία σεζόν!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments