Αθλητισμός

Ολυμπιακός τιμωρία: Καθοριστικές οι καταθέσεις

Ολυμπιακός τιμωρία: Καθοριστικές οι καταθέσεις
Ολυμπιακός τιμωρία: Κάποιες καταθέσεις ήταν καθοριστικές για την απόφαση.

Ολυμπιακός τιμωρία: Κάποιες καταθέσεις, σχετικά με τα επεισόδια στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Πάτρα, ήταν καθοριστικές για την τιμωρία που τελικά επιβλήθηκε στους “ερυθρόλευκους”.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις ένορκες καταθέσεις που έγιναν από πολλές πλευρές, από αστυνομικούς, από οικογενειάρχες, από τον τραυματία που τραυματίστηκε μακριά από το γήπεδο.

Μάλιστα δυο αστυνομικοί ήρθαν από την Πάτρα, οι οποίοι ήταν στο γήπεδο και κατέθεσαν ενόρκως για το περιστατικό με τον προβοκάτορα.

Αστυνομικοί που ήταν αυτόπτες μάρτυρας όσων έγιναν εκεί. Οι οποίοι μετέφεραν ό,τι ακριβώς συνέβη.

Επίσης υπήρξε κατάθεση από μια μητέρα με παιδάκι με κινητικά προβλήματα. Αλλά και γονείς από την Πάτρα με τα παιδιά τους, που καταθέτουν για τα πρωτοφανή γεγονότα και την απρόκλητη επέμβαση της αστυνομίας.

Όσον αφορά στον τραυματία,  ο ίδιος κατέθεσε στην αστυνομία κατά την ώρα του αγώνα ότι ο τραυματισμός του έγινε εκτός γηπέδου.

Κι επειδή ειπώθηκαν πράγματα από τον γιατρό του ματς που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, ο ίδιος θέλει να καταθέσει μήνυση στον γιατρό του ματς για όσα είπε και το γεγονός ότι τον ενέπλεξε σε κάτι που δεν συνέβη ποτέ στο Παμπελοποννησιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments