Ζώδια

Ταρώ (19-25/11/18): Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ταρώ (19-25/11/18): Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια.

Ταρώ (19-25/11/18): Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι πρέπει να αποφύγετε τους αχρείαστους καβγάδες. Προσπαθήστε να λύσετε τις παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Στη δουλειά, καλό είναι να λειτουργείτε ομαδικά. Αν πρέπει να διαφωνήσετε με κάτι, δοκιμάστε τη διπλωματική οδό. Αυτή την περίοδο νιώθετε πως δεν πάνε όλα όπως τα θέλατε.

Με την αποφασιστικότητά σας, θα μπορέσετε να βγείτε από τις δύσκολες καταστάσεις με ευκολία. Πριν υπογράψετε σημαντικά έγγραφα, δείτε τι λένε πέρα από τις λέξεις. Νομικά θέματα μπορεί να σας προκαλέσουν ανησυχία, αλλά αν μπορέσετε να διαπραγματευτείτε αποτελεσματικά θα βγείτε νικητές!

Τυχερός αριθμός: 5

Τυχερό χρώμα: Γκρι

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν προβλήματα στην εργασία. Μπορεί να έχετε αντικρουόμενα συμφέροντα με κάποιον, καθώς αυτός μπορεί να μην είναι ανοιχτός στις πρωτοποριακές ιδέες σας. Μπορεί να ξεκινήσετε την αναζήτηση για μια καριέρα στην οποία θα έχετε περισσότερη ευελιξία και θα μπορείτε να δείξετε τη δημιουργικότητά σας.

Εκείνοι σε σχέση, μπορεί να νιώθετε ότι το ταίρι σας συμπεριφέρεται με πιεστικό και αυταρχικό τρόπο. Είναι καλύτερο να μοιραστείτε τα συναισθήματα και τις προσδοκίες σας με το ταίρι σας, καθώς το αντίθετο θα δυσκολέψει τη σχέση σας.

Τυχερός αριθμός: 4

Τυχερό χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προμηνύουν νέα ξεκινήματα, νέες εμπειρίες και νέες επιλογές. Τα πρώτα βήματα σε ένα νέο μονοπάτι και οι πρώτες λέξεις σε κενή σελίδα. Ζήστε στο παρόν και εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας… Η επιτυχία είναι δική σας! Μην διστάζετε να πάρετε ρίσκα! Από τα πρώτα βήματα μαθαίνουμε πώς να περπατάμε και μέσα από τις αλλαγές μαθαίνουμε πώς να ζούμε με αρμονία και ειρήνη τη ζωή μας.

Γι’ αυτό βουτήξτε στην άβυσσο του αγνώστου. Τα παιδιά θα φέρουν ευτυχία. Οι κάρτες δείχνουν ένα παιδί να μπαίνει στη ζωή σας.

Τυχερός αριθμός: 3

Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες εστιάζουν στην γενναιοδωρία, τη στοργή και τη φροντίδα! Θα λάβετε γνώσεις τόσο σε θέματα οικονομικών όσο και σε θέματα καρδιάς και μέσα από αυτές θα μπορέσετε να βρείτε το μονοπάτι του πνευματικού διαφωτισμού. Οι κάρτες προβλέπουν μια γέφυρα ανάμεσα στους κόσμους της καθημερινότητας και του εξωπραγματικού. Μόλις είστε έτοιμοι, περάστε τη γέφυρα και απολαύστε τον πλούτο και την καθαρή ομορφιά.

Έπειτα μπορείτε να επιστρέψετε στον υλικό κόσμο και να βοηθήσετε τους άλλους να βρουν τον δρόμο τους. Οι κάρτες είναι επίσης θετικές σχετικά με την οικονομική ευημερία. Στο επίκεντρο θα είναι οι σχέσεις με μητρικές φιγούρες. Θα νιώθετε πως σας αγαπούν και σας φροντίζουν, κι αυτό θα σας γεμίσει συναισθηματικά.

Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

Τυχερός αριθμός: 6

ζώδια Λέων

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει μαζί της αλλαγή. Θα δείτε τις δημιουργίες της Μοίρας στη ζωή σας. Η αλλαγή δεν είναι πιθανότητα, είναι σίγουρο ότι θα συμβεί και σύντομα. Πρέπει να είστε αισιόδοξοι και να έχετε πίστη στο Σύμπαν, καθώς θα φροντίσει εσάς ή την κατάστασή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή είναι μια περίοδος τύχης στη ζωή σας, όταν νιώθετε τη δράση της μοίρας να δουλεύει υπέρ σας. Μπορεί ακόμη να γίνεται μάρτυρες θαυμάτων ή πολύ τυχερών καταστάσεων.

Ευκαιρίες, που ποτέ δεν φανταζόσασταν, μπορεί να γίνουν διαθέσιμες ξαφνικά και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια πολύ σημαντική αλλαγή στη ζωή σας.

Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

Τυχερός αριθμός: 10

ζώδια Παρθένος

Το να διατηρείτε το θυμό σας είναι σαν να κρατάτε ένα κάρβουνο που καίει με σκοπό να το πετάξετε σε κάποιον, εσείς είστε αυτοί που θα καείτε. Γι’ αυτό σταματήστε να είστε τόσο θυμωμένοι. Το καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, νιώθετε εκνευρισμένοι, ότι σας έχουν απορρίψει και ότι βράζετε από θυμό. Και η ερωτική ζωή σας είναι χαοτική, συχνοί τσακωμοί, εγωισμοί κ.α. Αφήστε απλώς να περάσει αυτή η εβδομάδα!

Τα πράγματα θα είναι καλύτερα την επόμενη. Μερικές φορές δεν μπορείτε να αποφύγετε το μαρτύριο. Και το μαρτύριο είναι καλό, καθώς σας βοηθά να ξεπεράσετε τα καρμικά χρέη σας. Γι’ αυτό, μείνετε εκεί που είστε… Κι αυτό θα περάσει!

Τυχερός αριθμός: 16

Τυχερό χρώμα: Απαλό κίτρινο

ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν κατάχρηση της εξουσίας γύρω σας. Αυτό μπορεί να προέρχεται από κάποιο άτομο, συνήθως κάποιον προϊστάμενο, από το ταίρι σας ή από κάποια πατρική φιγούρα. Είναι καιρός να αναλογιστείτε αν γίνεστε υποτακτικοί μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε κάποιον. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι οι άλλοι σας βλέπουν σαν ηγέτες ή σαν ειδήμονες στον τομέα σας κι ότι εσείς διστάζετε να αναλάβετε τον έλεγχο.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν άλλοι τρόποι να αφήσετε το στίγμα σας και να επηρεάσετε τον κόσμο, όπως το να γράψετε ένα βιβλίο ή να μπείτε στην εκπαίδευση για να στραφείτε σε ευρύτερο κοινό.

Τυχερός αριθμός: 4

Τυχερό χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ

ζώδια Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα φέρνει τη δύναμη της δημιουργικότητας και της ατομικότητας. Έχετε απεριόριστη δύναμη που έρχεται από πόρους έξω από το σώμα σας αλλά μπορείτε να την ελέγξετε. Είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε να δουλεύετε πάνω σε αυτά που επιθυμείτε. Έχετε την εσωτερική δύναμη να κάνετε πραγματικότητα όλα τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Αν θέλετε μια δουλειά, μια σχέση, λεφτά ή οτιδήποτε άλλο, κάντε απλώς το πρώτο βήμα.

Οι κάρτες σάς υπενθυμίζουν ότι μόνο οι ευχές δεν αλλάζουν τίποτα, αλλά η απόφαση μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Η επιθυμία για δημιουργία είναι ένα τίποτα χωρίς την ικανότητα και το αντίθετο. Προετοιμαστείτε να γίνετε το μέσο διαβίβασης της δύναμης.

Τυχερός αριθμός: 1

Τυχερό χρώμα: Χρυσό

ζώδια Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα φέρνει την ξαφνική άφιξη ή λύση ενός θέματος, μια γρήγορη αποχώρηση ή μια απρόσμενη άφιξη. Μπορεί κάποιος από την εταιρεία σας να αποφασίσει να πάρει σύνταξη και αυτό να οδηγήσει στην άφιξη ενός νέου προϊστάμενου. Αυτός ο νέος προϊστάμενος μπορεί να μην ευνοεί τους εργαζομένους.

Είναι επίσης πιθανή μια διαφωνία ή μια διαμάχη στο επαγγελματικό μέτωπο. Προσπαθήστε να την αποφύγετε.

Μείνετε μακριά από βίαιες ή σωματικές διαμάχες. Οι κάρτες σας προτρέπουν να είστε αντικειμενικοί. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ωστόσο, προχωρήστε με τόλμη και ψυχικό σθένος.

Τυχερός αριθμός: 1

Τυχερό χρώμα: Ασημί

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν μια αρνητική παρουσία στη ζωή σας. Ο βασικός σκοπός της είναι να αποκτήσει και να διατηρήσει τον έλεγχο κάθε κατάστασης. Κάνει κατάχρηση της εξουσίας της για να σας καταπιέσει. Αντί να επαναστατήσετε ενάντια στην εξουσία, βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε τα προβλήματα λογικά και συστηματικά. Ίσως είναι καιρός να αφήσετε πίσω σας την παρούσα κατάσταση για να βρείτε μία που σας επιτρέπει περισσότερη ευελιξία.

Χρειάζεστε περισσότερη δομή στη ζωή σας. Η έλλειψη αυτοελέγχου και φιλοδοξίας έχουν οδηγήσει μόνο στο χάος. Τώρα είναι η ώρα να επαναφέρετε την τάξη μέσα από δομημένα σχέδια δράσης.

Τυχερός αριθμός: 4

Τυχερό χρώμα: Πράσινο

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως έχετε παραλύσει από το άγχος και τον φόβο ότι δεν υπάρχει διέξοδος από τα προβλήματά σας. Ωστόσο, υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, όπως δείχνουν οι κάρτες: «καθοδήγηση μέσα στη νύχτα της ψυχής». Έτσι, αγαπητοί μου, έχετε μια επιλογή. Μπορείτε να μείνετε εκεί που είστε και να ανησυχείτε ή μπορείτε να κοιτάξετε ψηλά και να συμφωνήσετε να κάνετε το ταξίδι.

Οι καιροί που έρχονται είναι ταραχώδεις, θα περάσετε στιγμές φόβου και αμφιβολίας, μπορεί να αναρωτιέστε: που πηγαίνει η ζωή μου πραγματικά; Κοιτάξτε απλώς το φως και συνεχίστε να προχωράτε.

Τυχερός αριθμός: 9

Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχετε τον Διάβολο ή τον αρνητισμό που σας περιβάλλει. Ο Διάβολος δεν είναι μια δύναμη που επιτίθεται απ’ έξω αλλά σας καταβροχθίζει από μέσα. Όταν υποτάσσεστε στον Διάβολο μέσα σας, υποτάσσεστε ταυτόχρονα σε κάθε δύναμη που θα σας κάνει κακό. Επιτρέπετε στους άλλους να σας φυλακίζουν και να παίρνουν τον έλεγχο της ζωής σας. Επιτρέπετε στις δημιουργικές δυνάμεις σας να φθαρούν και να γυρίσουν εναντίον σας.

Αλλά μέσα σε όλα αυτά, δεν είστε θύμα κανενός άλλου παρά του εαυτού σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και ψάξτε τα θετικά, ώστε να μπορέσετε να εξαφανίσετε το κακό από μέσα σας.

Τυχερός αριθμός: 5

Τυχερό χρώμα: Ασημί

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments