Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/11/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/11/18)
Ταρώ αγάπης: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/11/18).

ταρώ Κριός : Η Αυτοκράτειρα

Ξέρετε ότι ο σύντροφος σας ακόμη, έχει αρκετά θέματα – προβλήματα με τον πρώην συντροφικό του δεσμό – γάμο. Δεν θα πρέπει να κάνετε καμία παρεμβολή, ή να δώσετε ακόμη κάποια συμβουλή. Ίσως και να υπάρχουν πράματα που να μην τα ξέρετε. Από την νέα εποχή του Τοξότη, και ειδικά από τον Δεκέμβριο, πολλές θα είναι οι καταστάσεις που θα τρέξουν. Σίγουρα κοιτάξτε τα οικονομικά σας πιο προσεχτικά, έχουν πολλά να σας προσφέρουν.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Αρχιερέας

Δεν μπορείτε ακόμη να καταλάβετε, τι γίνεται μέσα στην καρδιά του ατόμου που θέλετε. Έχετε δει πολλά από τα πρόσωπα του. Μόνο τελικά ο χρόνος μπορεί να σας δείξει, τι θα μπορούσε να συμβεί μεταξύ σας. Εσείς, που έχετε μπει ήδη μέσα σε δεσμεύσεις και σκέφτεστε για τις επόμενες εβδομάδες, μια επόμενη κίνηση, θα πρέπει σίγουρα να λύσετε μόνιμα και τις προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Ο Τροχός της Τύχης

Προσπαθείτε με κάθε τρόπο, να φύγετε από τις δεσμεύσεις του παρελθόντος, και να δείτε με μια πιο θετική ματιά, όλα αυτά που υπάρχουν γύρω σας. Από τον μήνα του Τοξότη, θα έχετε και την οικονομική ανεξαρτησία για πολλές αλλαγές. Εσείς που έχετε εγκλωβιστεί μέσα σε διπλές καταστάσεις, σίγουρα υπάρχει πιθανότητα κάτω από τον ανάδρομο κυβερνήτη σας, να γίνουν λάθος αποκαλύψεις.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Καρκίνος : Η Εγκράτεια

Είστε τυχεροί, αυτό το διάστημα και σίγουρα θα πρέπει αυτό να το πολλαπλασιάσετε. Οι επιχειρηματικές σας δράσεις – εργασίες, θα φέρουν κέρδη και σίγουρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε και πιο ανακουφισμένοι πλέον. Εσείς που σκοπεύετε να δώσετε μια ακόμη αλλά τελευταία ευκαιρία για επανένωση με τον πρώην σας, θα πρέπει να είστε και σίγουροι για τον εαυτό σας και τα θέλω του.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Οι Εραστές

Βλέπετε εδώ και μέρες από την μεριά του ατόμου που αγαπάτε, μια πιο ανέμελη και αδιάφορη συμπεριφορά. Αυτό είναι και κάτι που πολλάκις στο κοινό σας παρελθόν – μέχρι τώρα πορεία, το έχετε ξαναζήσει. Ότι και να είναι αυτό που το προκαλεί, καλείστε εσείς τώρα να το συζητήσετε και να το λύσετε. Οι σχέσεις που χωρίζονται από χιλιόμετρα, θα βρουν τρόπο μέσα στον νέο μήνα, θα διώξουν τελικά όλα τα εμπόδια.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Οι μέρες σας βρίσκουν σε ένα ασταμάτητο τρέξιμο, για τα οικονομικά και τα οικογενειακά σας ζητήματα. Σε ότι και να κάνετε, θα έχετε το απλωμένο χέρι βοηθείας, από την μεριά του ανθρώπου σας. Εσείς που είστε μόνοι, και τώρα που τα άστρα είναι μόνο υπέρ σας … κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, και δείτε ποια νέα πρόσωπα σας προσεγγίζουν.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ζυγός : Ο Αυτοκράτορας

Σε όλα αυτά που σας τάζουν εσείς κρατήστε μικρό καλάθι, και μην χάνεστε μόνο σε υποσχέσεις ατόμων, που ίσως και ακόμη να μην τα γνωρίζετε και τόσο καλά. Έχετε στις πλάτες σας την εμπειρία του παρελθόντος, αλλά την εξυπνάδα για να διακρίνετε. Εσείς που πάνω στην καρδιά σας, υπάρχει ακόμη και μια αγάπη από το παρελθόν, ίσως και κάτω από τον ανάδρομο Ερμή, να βρεθούν οι σωστές ευκαιρίες για να συναντηθείτε.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Ο Τρελός

Δεν σας νοιάζει καθόλου, που ο πρώην σας κάνει με κάθε τρόπο, την παρουσία του γνωστή σε εσάς και τα κοινά σας περιβάλλοντα. Ξέρετε ότι και πάλι είναι ένας έμμεσος τρόπος, για να σας πλησιάσει. Οι μέρες του γείτονα Τοξότη, θα σας φέρουν και πολλές εκπλήξεις. Από την νέα εβδομάδα, εσείς που μένετε χώρια από τον άνθρωπο σας, θα βρείτε την ευχέρεια για να συναντηθείτε και να μιλήσετε πιο σοβαρά.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Κρίση

Με την υπομονή σας, εσείς έχετε καταφέρει πολλά. Τώρα θα πρέπει να κάνετε και τις προσωπικές σας προτάσεις, στον άνθρωπο που αγαπάτε, και να πάρετε τις απαντήσεις του. Μόνο θετικές θα είναι. Μια μερίδα του ζωδίου ίσως και πριν να λήξει αυτό το έτος, να προσπαθήσει να περάσει σε δεσμεύσεις ίσως και γάμο. Επίσης, μην αφήσετε κανένα πρόβλημα από το παρελθόν να μπει στον δρόμο σας.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Σελήνη

Ευτυχώς για τον ψυχισμό σας, έχετε ξεχάσει όλα τα παλιά, και το μόνο που βλέπετε είναι το μέλλον σας χωρίς του προβληματισμούς του παρελθόντος. Οι μέρες είναι αστρολογικά θετικές και για τα οικονομικά σας, και ίσως και με αυτόν τον τρόπο, να φύγετε από καταστάσεις που σας πιέζουν καιρό. Εσείς που έχετε βρει το ταίρι της ζωή σας, να είστε σε ετοιμότητα, καθώς μια πρόταση για μια επόμενη φάση στην σχέση σας, να σας έρθει το τρίτο δεκαήμερο του μήνα αυτού.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος

Μην είστε και τόσο μουτρωμένοι, επειδή το ταίρι που θέλετε δεν έχει ακόμη δώσει το πράσινο φως, για να είστε μαζί. Ίσως τα πράματα να τα καθυστερήσει ο ανάδρομος, αλλά από τις αρχές του Δεκεμβρίου, πολλά θα αλλάξουν. Στα καλά της εποχής είναι και οι ανέσεις οι οικονομικές που θα έρθουν στο ζώδιο σας, και θα καταφέρετε μόνιμα πια να λύσετε τις υποχρεώσεις σας.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Δύναμη

Εσείς στην αγάπη δεν λέτε ποτέ όχι. Τώρα η σχέση που έχετε, έχει γίνει αρκετά δύσκολη και ίσως και το μυαλό σας να πηγαίνει σε πολλά και άσχημα σενάρια. Σίγουρα και μόνο μια ειλικρινής συζήτηση θα έδινε λύσεις – απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σας. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα βρουν έναν καινούργιο έρωτα μέσα από τον φιλικό τους περίγυρο.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments