Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (22/11/18)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (22/11/18)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (22/11/18).

Ζώδια Κριός

Είστε σε συνεχή κίνηση – χτυπάτε τα δάχτυλά σας, μετακινήστε διαρκώς από το ένα πόδι στο άλλο και ακόμη και όταν κάθεστε καταιγίζεστε από ιδέες.

Πρέπει να μάθετε να έρχεστε σε επαφή με την ακινησία σας. Χαλαρώστε το μυαλό και το σώμα σας και είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει και η καρδιά σας.

Ζώδια Ταύρος

Κάποιοι φίλοι σας που έχετε να δείτε πολύ καιρό αισθάνονται ανυπομονησία! Προγραμματίστε μια βραδινή έξοδο με εκείνους που ίσως αρχίζουν να ξεχνάνε πώς είναι το πρόσωπό σας. Κάντε κάτι τρελό – μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/ακαινούργιο/α και σέξι!

Ζώδια Δίδυμοι

Αν ονειρεύεστε την αλλαγή, να θυμάστε ότι η ζωή τείνει να αναπροσαρμόζεται συνεχώς. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε, πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και αλλάξτε την καθημερινότητά σας. Δοκιμάστε το αντίθετο από αυτό που κάνετε συνήθως και δείτε ποιον/θα συναντήσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Ο έρωτας δεν ακολουθεί κανόνες ή πρότυπα. Είναι καλύτερο να πάρετε τα πράγματα όπως έρχονται, αντί να προσπαθείτε διαρκώς να εξετάζετε τα πάντα σε βάθος.

Ζώδια Λέων

Μην αναστατωθείτε αν αυτός/ή ο/η σέξι τύπος/κοπέλα φανεί αναξιόπιστος/η. Μπορεί να πρόκειται απλώς για μια παρεξήγηση σχετικά με το πότε και πού. Δώστε τους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας πριν τους ξεγράψετε για πάντα.

Ζώδια Παρθένος

Δεν συμβαίνουν πολλά σήμερα, οπότε φροντίστε τουλάχιστον να διασκεδάσετε. Συναντηθείτε με φίλους για μια έξοδο αν μπορείτε. Εάν όχι, πηγαίνετε σινεμά ή κάντε ένα μικρό πάρτι, προσκαλώντας τους φίλους σας που ξέρουν να μαγειρεύουν και τους σέξι φίλους τους.

Ζώδια Ζυγός

Αντί να παθαίνετε εμμονή με αυτά που σας λείπουν, προσπαθήστε να εκτιμήσετε τα μικρά πράγματα στη ζωή. Ο καλύτερος τρόπος για να τα θυμηθείτε είναι να περάσετε χρόνο με ένα ζευγάρι που τσακώνεται. Θα χαρείτε που είστε αδέσμευτοι (προσωρινά) όταν δείτε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα!

Ζώδια Σκορπιός

Hπραγματικότητα και η φαντασίωση έρχονται κοντά σήμερα, όταν ένας από τους φαινομενικά ανέφικτους στόχους σας έρχεται κοντά. Ο τρόπος με τον οποίο θα αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία θα εξαρτηθεί από την ικανότητά σας να προσαρμόζεστε. Κινηθείτε αργά και δείξτε την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Τοξότης

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν ετοιμάζονται να πλησιάσουν κάποιον/α καινούργιο/α έχουν την τάση να αμφισβητούν τον εαυτό τους – αλλά τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνετε αυτό . Επιλέξτε το κατάλληλο μέρος και τη σωστή στιγμή και τολμήστε το!

Ζώδια Αιγόκερως

Βοηθάτε με ευχαρίστηση εκείνο τον φίλο σας που δεν μπορεί να σταυρώσει σχέση, αλλά εκεί που τους κανονίζετε άλλο ένα ραντεβού στα τυφλά θα μπορούσατε να τους ζητήσετε να σας ανταποδώσουν τη χάρη. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας το ξεπληρώσουν.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα. Αφιερώστε χρόνο σε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους. Πηγαίνετε στο αγαπημένο σας καφέ ή εστιατόριο. Περάστε τη μέρα σας σε μια γκαλερί. Κάντε μια χαλαρή βόλτα στο πάρκο κοιτάζοντας τους πιο σέξι τύπους.

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε άφθονη ενέργεια σήμερα και είστε έτοιμοι σχεδόν για οτιδήποτε. Πάρτε μερικά ρίσκα και να είστε όσο το δυνατόν πιο τολμηροί. Είστε έτοιμοι για το αδύνατο, ανεξάρτητα από τις πιθανότητες που έχετε για να το πετύχετε.

Πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments