Αθλητισμός

ΑΕΚ: Οι λόγοι που ο Ματιάσεβιτς έφτασε στην έξοδο

ΑΕΚ: Οι λόγοι που ο Ματιάσεβιτς έφτασε στην έξοδο
Ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Για ποιο λόγο φτάσαμε στο διαζύγιο.

Το πλάνο που εκπόνησαν από κοινού ΑΕΚ και Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς το περασμένο καλοκαίρι δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε σύντομο… χωρισμό.

Ο Σέρβος αθλητικός διευθυντής θα είχε υπό την εποπτεία του τα μεταγραφικά ζητήματα, θα πρότεινε μεταγραφικούς στόχους, κατά βάση από την αγορά της πρώην Γιουγκοσλαβίας, ενώ θα είχε ενεργό ρόλο και στις διαπραγματεύσεις με τους ατζέντηδες.

Ωστόσο οι εισηγήσεις που έκανε το καλοκαίρι ο Σέρβος αθλητικός διευθυντής δεν βρήκαν αντίκρισμα. Πρότεινε παίκτες όπως ο Κρκιτς και ο Κρίστισιτς, οι οποίοι δσεν αποκτήθηκαν. Παράλληλα, υπήρξε διαφορά φιλοσοφίας με την ΑΕΚ, σε θέμα λειτουργικής φύσεως.

Ο Ματιάσεβιτς ένιωσε σταδιακά πως το πλάνο που είχε κληθεί να υπηρετήσει δεν ήταν στα μέτρα του. Ο Σέρβος αθλητικός διευθυντής δεν είχε την ελευθερία κινήσεων που θα επιθυμούσε. Η ομαδική λειτουργία της ομάδας σε σημαντικά ζητήματα περιόρισε τη δράση του Ματιάσεβιτς, ο οποίος γρήγορα έφτασε στην έξοδο.

Όλα τα παραπάνω έφεραν τον Ματιάσεβιτς στο περιθώριο. Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ αποτελούσε από τον Σεπτέμβριο ξένο σώμα για την ομάδα και τελικώς, φτάσαμε στο επίσημο διζύγιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments