Ελλάδα

Χρέος στο δημόσιο: Ειδοποιητήριο σε νεκρό από το 1998

Χρέος στο δημόσιο: Ειδοποιητήριο σε νεκρό από το 1998
Χρέος στο δημόσιο: Η ΑΑΔΕ ζητάει 195 ευρώ από πεθαμένο στα Τρίκαλα.

Χρέος στο δημόσιο: Ο κ. Παναγιώτης Βλαχοδήμος πρόεδρος της Κοινότητας Πολυνερίου Τρικάλων έλαβε ειδοποίηση από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τον πατέρα του, σύμφωνα με την οποία ο ιερωμένος οφείλει 115 Ευρώ συν 80 Ευρώ προσαυξήσεις, συνολικά 195 Ευρώ. Το θέμα δεν είναι το ποσό αλλά ότι ο πατέρας του Παναγιώτη Βλαχοδήμου απεβίωσε το 1998, δηλαδή 20 χρόνια πριν

Μετά το σάλο που προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία, ο προϊστάμενος του Δικαστικού Τμήματος της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων, κ. Θοδωρής Αλέκος εξήγησε σε τοπικό ΜΜΕ γιατί ο μακαριστός πατέρας Ευθύμιος Βλαχοδήμος θεωρείται «φορολογικά ζωντανός».

«Για εμάς ο π. Ευθύμιος Βλαδοχήμος θεωρείται «φορολογικά ζωντανός» καθώς δεν έχει δηλωθεί ο θάνατός του από τους οικείους του. Επίσης η οφειλή που βεβαιώθηκε προέρχεται από χρέος προς τη ΔΕΗ καθώς ούτε εκεί έχουν αλλάξει τα στοιχεία του λογαριασμού.

Εμείς στέλνουμε τα ειδοποιητήρια αυτά προκειμένου να δώσουμε περιθώριο στους ανθρώπους ή στους συγγενείς τους εντός 30 ημερών να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους και δεν προχωράμε απευθείας σε κατασχέσεις».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments