Τουρισμός

Λίμνη Μαραθώνα: Εκδρομή στον παράδεισο της Αττικής – Ιδανική επιλογή για μία μονοήμερη απόδραση (vid)

Λίμνη Μαραθώνα: Εκδρομή στον παράδεισο της Αττικής – Ιδανική επιλογή για μία μονοήμερη απόδραση (vid)
Η λίμνη Μαραθώνα διαθέτει έναν απίστευτο κρυμμένο παράδεισο που δεν σας περνάει από το μυαλό ότι μπορείς να συναντήσεις στην Αττική.

Για όσους επιθυμούν να αποδράσουν από την Αθήνα, αλλά δεν θέλουν να πάνε μακριά, η Λίμνη Μαραθώνα είναι η κατάλληλη επιλογή.

Η Λίμνη Μαραθώνα είναι ένας επίγειος παράδεισος σε απόσταση μόλις 35 χλμ από το κέντρο της πόλης των Αθηνών.

Η λίμνη του Μαραθώνα δεν είναι μόνο το Φράγμα.

Η λίμνη του Μαραθώνα διαθέτει έναν απίστευτο κρυμμένο παράδεισο που δεν σας περνάει από το μυαλό ότι μπορείς να συναντήσεις στην Αττική.

Ποτάμια, ριάκια, πλατάνια, Καστανιές, πέστροφες, κοπάδια ζώων και πολλά ακόμα στοιχεία που τα συναντάς στην λίμνη Πλαστήρα για παράδειγμα αλλα δεν φαντάζεσαι πως διαθέτει και η Αττική.

Και όλα αυτά στην μια πλευρά της Λίμνης (Δείτε το στίγμα για να τα ανακαλύψετε εδώ: Τοποθετημένη πινέζα κοντά σε Unnamed Road, Ωρωπός 190 14

Εάν Δεν διαθέτετε όχημα εκτός δρόμου μην συνεχίσετε την πορεία σας γιατί ενδέχεται να κολλήσετε στο κοκκινόχωμα).

Στην άλλη πλευρά του φράγματος και ακριβώς πίσω από το Φράγμα συναντάμε στην βάση του φράγματος ένα καταπληκτικό αντίγραφο του ναού του θησαυρού των Αθηναίων που υπάρχει στους Δελφούς και στην συνέχεια ένα καταπληκτικό φαράγγι με πλούσια βλάστηση και πολλά αξιοθέατα της περιοχής όπως μεσαιωνικούς πύργους και αρχαιολογικά ευρήματα στα οποία είναι και πολύ πλούσια η περιοχή.

Τέλος λοιπόν οι δικαιολογίες αφήστε για λίγο την θαλπωρή του καναπέ σας και τα βαρετά καφέ και ανακαλύψτε την μοναδική ομορφιά της Λίμνης του Μαραθώνα.

Με πληροφορίες και βίντεο από UpDrones

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments