Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Ξανά στην κορυφή μετά το 2-0 επί της Βιγιαρέαλ και τη “γκέλα” της Σεβίλλης

Μπαρτσελόνα: Ξανά στην κορυφή μετά το 2-0 επί της Βιγιαρέαλ και τη “γκέλα” της Σεβίλλης
Μπαρτσελόνα: Η νίκη της κόντρα στη Βιγιαρεάλ σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Σεβίλλης κόντρα στην Αλαβές έφερε την καταλανική ομάδα ξανά στην πρώτη θέση.

Μπαρτσελόνα: Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνουν οι μπλαουγκράνα. Με γκολ των Πικέ και Ανέλια επικράτησαν 2-0 της Βιγιαρεάλ στο Καμπ Νου και λίγο αργότερα η Αλαβές τους έκανε το… δώρο. Απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από τη Σεβίλλη, στέλνοντας την Μπάρτσα μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να έψαξαν από την αρχή το γκολ, όμως η πρώτη μεγάλη στιγμή στο ματς ανήκει στους φιλοξενούμενους. Στο 13ο λεπτό, ο Μορένο πέρασε τον Πικέ, αλλά στη συνέχεια σημάδεψε το δοκάρι. Οι Μπλαουγκράνα έδειχναν ότι ελέγχουν το παιχνίδι, όμως δεν είχαν βρει τρόπο να σκοράρουν.

Τουλάχιστον μέχρι το 35ο λεπτό, όταν ο Ντεμπελέ με άψογη σέντρα, βρήκε τον Πικέ ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

https://www.youtube.com/watch?v=FDhsVVC9KwM

Λίγο αργότερο ο Ασένχο φώναξε «παρών» κρατώντας ζωντανή την ομάδα του στο ματς. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70′ ο Βαλβέρδε απέσυρε τον Βιδάλ για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον 20χρονο Αλενιά στο ματς και αυτός τον δικαίωσε! Στο 87′ εκμεταλλεύτηκε άψογα την ασίστ του Μέσι και με εξαιρετικό πλασέ «έγραψε» το τελικό 2-0!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Αλμπα, Λενγκλέ, Σεμέδο, Ράκιτιτς, Βιδάλ (70′ Αλενιά), Μπουσκέτς, Κουτίνιο (80′ Μάλκομ), Μέσι, Ντεμπελέ

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Γκασπάρ, Ρουίθ, Γκονζάλες, Καθόρλα (88΄ Ράμπα), Τριγκέρος (67′ Μπάκα), Πεντράθα, Φορνάλς, Τσουκβουέζε, Κάσερες, Μορένο (79΄ Εκαμπί)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments