Ελλάδα

Ελένη Τοπαλούδη: Αντιμέτωποι με ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία και βιασμό οι κατηγορούμενοι

Ελένη Τοπαλούδη: Αντιμέτωποι με ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία και βιασμό οι κατηγορούμενοι
Ελένη Τοπαλούδη: Ο 19χρονος Αλβανός έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του στη δολοφονία, ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.

Ελένη Τοπαλούδη: Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό, άσκησε σήμερα το βράδυ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Φερεντίνος στους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία της φοιτήτριας οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν αύριο στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι και η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.

Με βάση πάντως την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Αύριο οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, εκεί όπου αναμένεται να διαλευκανθούν αρκετά κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια.

Δολοφόνοι Ρόδος: Αυτοί είναι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Η αστυνομία έχει καταλήξει σε δύο πρόσωπα όσον αφορά στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από τη Ρόδο.

Στη διαλεύκανση της υπόθεσης οδήγησαν τόσο η μοιραία διαδρομή όσο και τα ίχνη DNA σε ένα σπίτι όπου πήγε η άτυχη Ελένη.

Πρόκειται για έναν 19χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα και έναν 21χρονο Έλληνα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται, μέχρι στιγμής, τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Το υλικό από τις κάμερες στο οποίο φαίνονται οι δύο άνδρες να κινούνται μαζί με την κοπέλα έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Έλληνας που κατηγορείται για τη δολοφονία, είναι γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στους Πεύκους στη Λίνδο.

Ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει, ενώ ρίχνει ευθύνες σχετικά με την εξαφάνιση της κοπέλας στον 19χρονο Αλβανό, με τον οποίο όπως φαίνεται είχαν βρεθεί μαζί με την κοπέλα στο σπίτι του.

Δολοφόνοι Ρόδος: Πώς και γιατί τη σκότωσαν

Οι δυο άνδρες ζήτησαν από την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός των δυο κάτι το οποίο εκείνη δεν δέχθηκε πάρα το γεγονός ότι τους ακολούθησε.

Η άρνηση της όμως προκάλεσε την βίαιη αντίδραση τους.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει εκείνη την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο, πιθανότατα με μια σιδερώστρα γεγονός που πιθανόν προκάλεσε και τον θάνατο της.

Όταν οι δράστες διαπίστωσαν, ότι η κοπέλα δεν αντιδρούσε έχοντας χάσει τις αισθήσεις της πήραν το άψυχο σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δυο και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημείο όπου εντοπίστηκε μετέπειτα από τις Αρχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments