Αυτοδιοίκηση
pagenews.gr / Αυτοδιοίκηση / Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 – Γιώργος Καραμέρος: Στήριξη από τους Ευρωπαίους Πράσινους για τον Δήμο Αμαρουσίου
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 – Γιώργος Καραμέρος: Στήριξη από τους Ευρωπαίους Πράσινους για τον Δήμο Αμαρουσίου | Pagenews.gr
Pagenews Team

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019Γιώργος Καραμέρος: Η Γερμανίδα ευρωβουλευτής Σκα Κέλερ και συμπρόεδρος της ευρωομάδας των Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επισκέφτηκε την Ελλάδα και εξέφρασε την υποστήριξή της στο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι και την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιώργου Καραμέρου για τον Δήμο των Βορείων προαστίων.

Η κ. Κέλερ και οι Ευρωπαίοι Πράσινοι παρακολουθούν στενά το έργο και τις προσπάθειες του κ. Καραμέρου στην Περιφέρεια Αττικής ενώ ανταλλάσσουν τεχνογνωσία και καλές πρακτικές που μπορούν να μεταφερθούν από «πράσινες» πόλεις της Ευρώπης και στον Δήμο Αμαρουσίου.

Να σημειωθεί ότι Ευρωπαίοι Πράσινοι σημειώνουν αλλεπάλληλες επιτυχίες στην αυτοδιοίκηση όπως η πρόσφατη στον Δήμο Ιξελλών (Ixelles) στην Περιφέρεια των Βρυξελλών όπου εξελέγη Δήμαρχος ο Έλληνας Χρήστος Δουλκερίδης. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ετικέτες: 


2018