Ελλάδα

Ελένη Τοπαλούδη: Την Παρασκευή στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι – Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά ο Κούγιας

Ελένη Τοπαλούδη: Την Παρασκευή στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι – Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά ο Κούγιας
Ελένη Τοπαλούδη: Η οικογένεια ζητάει αναπαράσταση του εγκλήματος αφού «η λιμενική αρχή παρέλειψε να διενεργήσει» όπως τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Ελένη Τοπαλούδη: Αναπαράσταση του εγκλήματος αναμένεται να ζητήσει σήμερα (06/12/18) ο δικηγόρος της οικογενείας Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την οικογένεια της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Οι φερόμενοι ως δράστες είναι ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος από την Ρόδο, οι οποίοι μέχρι στιγμής, ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλο, γι’ αυτό τον λόγο η πλευρά της οικογένειας αναμένεται να ζητήσει και κατ’ αντιπαράθεση εξέταση των κατηγορουμένων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου συνηγόρου της οικογένειας, ο Αλέξης Κούγιας θα ζητήσει από την τακτική ανακρίτρια Ρόδου να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος «που η λιμενική αρχή παρέλειψε να διενεργήσει». Επίσης, θα ζητήσει να γίνει κατ’ αντιπαράθεση εξέταση των κατηγορουμένων.

Να βρεθούν δηλαδή πρόσωπο με πρόσωπο οι νεαροί και να περιγράψουν τι συνέβη, τη μέρα που η άτυχη Ελένη άφησε την τελευταία πνοή της.

Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «σύμφωνα με τις δηλώσεις των συνηγόρων υπερασπίσεώς τους, άλλοτε ομολογούν τις πράξεις τους, άλλοτε τις αρνούνται και γενικώς έχουν μέχρι τώρα αντιφατικές τοποθετήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και εξαιτίας τίνος συνέβη, όσον αφορά τις συνθήκες του βιασμού και του τρόπου, με τον οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του αειμνήστου θύματος».

“Μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο κι εμείς την πετάξαμε στα βράχια”

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που έκανε ο 19χρονος στην απολογία του καθώς όπως είπε αφού την είχαν χτυπήσει, τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο.

Στην εκπομπή «Μαζί σου» προβλήθηκε βίντεο με τα όσα ομολόγησε ο ένας από τους δύο δράστες στις Αρχές.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε.

Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο.

Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε.

Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε.

Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε».

Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους.»

Την Παρασκευή στον ανακριτή

Οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, προσήχθησαν χθες στον εισαγγελέα Ρόδου.

Όπως έγινε γνωστό, αφού τους ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Θυμίζουμε ότι, σε βάρος των δύο νεαρών ο εισαγγελέας Ρόδου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό.

Οι έρευνες από την πλευρά του Λιμεναρχείου Ρόδου συνεχίζονται, με σκοπό να αποκαλυφθεί πώς έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και για ποιους λόγους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments