Ελλάδα

Μητσοτάκης: Νέο σχόλιο αλά “τι γκόμενος είσαι εσύ” στη Νέα Σμύρνη (vid)

Μητσοτάκης: Νέο σχόλιο αλά “τι γκόμενος είσαι εσύ” στη Νέα Σμύρνη (vid)
Έκρηξη αγάπης και στη Νέα Σμύρνη αποκόμισε σε βόλτα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα ξεχάσει ποτέ την επική ατάκα που άκουσε κατά την βόλτα του στην Κυψέλη. Μια γυναίκα τότε με ένα μωράκι στο καρότσι βλέποντάς τον είχε πει: “Καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ;”.

Ωστόσο, το… καμάκι φαίνεται ότι είναι κάτι που κυνηγάει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή την φορά κάνοντας βόλτα στους δρόμους της Νέας Σμύρνης βρέθηκε ξανά μπροστά σε μια κυρία με ένα παιδικό καροτσάκι.

Όταν την αντίκρισε της είπε:

«Μια φορά που είδα μια κυρία με ένα καρότσι, άρχισε να μου λέει άλλα. Μη μου τα πείτε κι εσείς παρακαλώ πολύ» αυτή δεν απάντησε αλλά αλλά μια άλλη κυρία του είπε «Πιο ωραίος είστε από κοντά», του είπε μια άλλη κάτοικος της περιοχής, ενώ μια γυναίκα ενθουσιασμένη του επαναλάμβανε «Κυριάκο μου δαγκωτό».

«Σε εσένα ποντάρουμε τώρα», είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένας κύριος, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να του απαντά «και καλά θα κάνεις».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε με χαρά μια καταστηματάρχη να του λέει πως «είστε ο αγαπημένος του γιου μου», ενώ ζήτησε από μια κυρία, που του ευχήθηκε να γίνει πρωθυπουργός, «να εύχεσαι να γίνω καλός πρωθυπουργός».

Καταληκτικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε πως «τελικά οι βόλτες στις γειτονιές γίνονται η αγαπημένη μου συνήθεια».

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments