Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Παρασκευή (7/12/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Παρασκευή (7/12/18)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Παρασκευή (7/12/18).

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 28. Ο Άντρας (Άσος Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Νέα αγάπη – Εκπλήξεις από τα παλιά – Επαγγελματική συμφωνία

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Μπορεί η εποχή να σας βρίσκει μέσα σε καταστάσεις άγχους, για τα επαγγελματικά σας, αλλά σίγουρα από την νέα εβδομάδα, μια σημαντική βοήθεια έρχεται…να σας σώσει!

Ταύρος

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι είστε τόσο μόνοι. Αυτό είναι και κάτι που θα αλλάξει, καθώς μια νέα γνωριμία θα έρθει στην πορεία σας, που θα σας ανανεώσει.

Δίδυμοι

Θα πρέπει αυτές τις ημέρες, που θα είστε πιο χαλαροί από τις επαγγελματικές σας δράσεις, να δώσετε και πιο πολύ χρόνο στον άνθρωπο σας.

Καρκίνος

Ξέρετε ότι υπάρχουν ακόμη ενεργές επικοινωνίες με την πρώην του σχέση, από την μεριά του συντρόφου σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να το δείτε πιο προσεχτικά.

Λέων

Αν είστε ακόμη μόνοι, μην απελπίζεστε. Μέχρι να έρθει η αλλαγή του έτους, στο μονοπάτι σας θα εμφανιστεί μια νέα και σημαντική γνωριμία, που θα σας βάλει σε όμορφες σκέψεις.

Παρθένος

Δεν έχετε καθόλου χρόνο και διάθεση, για να μπείτε αυτή την περίοδο σας μια νέα ερωτική σχέση. Τουλάχιστον από όλο αυτό αποκλείστε τα παλιά!

χαρτομαντεία Ζυγός

Δεν ξέρετε τι άλλο πρέπει να κάνετε, για να έρθει και πάλι η καλή ατμόσφαιρα μέσα στον δεσμό σας. Ίσως και να πρέπει αν το καλοσκεφτείτε, να κάνετε λιγότερα.

Σκορπιός

Οι φίλοι σας, σας ετοιμάζουν πολλές προτάσεις – προσκλήσεις, για την περίοδο των γιορτών, άρα σίγουρα και εσείς να φροντίστε από τώρα, με ποιον θα παρουσιαστείτε.

Τοξότης

Υπάρχουν κάποιες μικρές παρεξηγήσεις, που έχουν συμβεί με τον σύντροφο σας, και πάλι για την προηγούμενη ερωτική του σχέση. Αυτό πρέπει να λήξει.

Αιγόκερως

Μόνο θετικές ειδήσεις θα λάβετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, και σίγουρα όλα θα ξεκινήσουν πριν να έρθει το νέο έτος 2019!

Υδροχόος

Θα χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιον δικό σας άνθρωπο, που δείχνει να έχει κάποιο προσωπικό – αισθηματικό πρόβλημα. Σίγουρα έχετε μεγάλη εμπειρία.

Ιχθείς

Είναι ξεπερασμένοι, οι καυγάδες πια για να λύνουν τα ζευγάρια τις όποιες διαφορές τους, άρα μην πέσετε εκ νέου και πάλι αυτήν την παγίδα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments