Κόσμος

Κιάρα Μπόρντι: Η καλλονή με το τεχνητό πόδι στην τριάδα των φιναλίστ για τη Μις Ιταλία (pics)

Κιάρα Μπόρντι: Η καλλονή με το τεχνητό πόδι στην τριάδα των φιναλίστ για τη Μις Ιταλία (pics)
Η Κιάρα Μπόρντι έχει ένα προσθετικό μέλος. Η νεαρή κοπέλα είχε καταφέρει πριν λίγο καιρό να μπει στην τριάδα των φιναλίστ για τη Μις Ιταλία, χωρίς ωστόσο να κερδίσει το στέμμα, έπειτα από μια εκστρατεία προσβολών που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Κιάρα Μπόρντι, είναι μια 18χρονη με προσθετικό μέλος. Η νεαρή κοπέλα είχε καταφέρει πριν λίγο καιρό να μπει στην τριάδα των φιναλίστ για τη Μις Ιταλία, χωρίς ωστόσο να κερδίσει το στέμμα, έπειτα από μια εκστρατεία προσβολών που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μελαχρινή καλλονή από την Ταρκίνια της κεντρικής Ιταλίας φορά πρόσθετη κνήμη έπειτα από ένα τροχαίο κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά όταν ήταν 13 ετών. Η ίδια παρέλασε, όπως όλες οι άλλες υποψήφιες, με μπικίνι. Ωστόσο, είχε δεχτεί προσβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που προκάλεσε κύμα οργισμένων αντιδράσεων από προσωπικότητες και απλούς πολίτες.

«Εγώ μπορεί να μην έχω πόδι αλλά εσείς δεν έχετε ούτε καρδιά ούτε μυαλό», είχε απαντήσει η Κιάρα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook σε ένα πρόσωπο που την κατηγορούσε επειδή συμμετείχε στα καλλιστεία… «θα σε ψηφίσουν μόνο και μόνο γιατί είσαι ανάπηρη», της είχε γράψει.

«Πίσω από όλες αυτές τις κακίες κρύβονται απογοητεύσεις και δυσαρέσκειες. Δεν με νοιάζει να νικήσω αλλά να δείξω στον κόσμο ότι η ζωή είναι πάντα ωραία», επίσης «στην περίπτωση που κάποιος ξαναγεννιέται έπειτα από ένα δράμα», είχε σχολιάσει. Η Κιάρα κατέλαβε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό ομορφιάς στον οποίο συμμετείχαν 32 ακόμη Ιταλίδες καλλονές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Περισσότερα