Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Η ήττα στην Κρήτη, η πεντάδα και το δύσκολο πρόγραμμα

Παναθηναϊκός: Η ήττα στην Κρήτη, η πεντάδα και το δύσκολο πρόγραμμα
Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ακόμα δύο δύσκολα παιχνίδια μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Κρήτη και αυτή είναι η πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα που έχει… επιπτώσεις. Όχι μόνο ψυχολογικές και γοήτρου. Αλλά και βαθμολογικές.

Ο Παναθηναϊκός έχει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Κάτι που τον φέρνει πλέον ισόβαθμο με Άρη και Ξάνθη στην 5η θέση. Και θα τον ρίξει από την πρώτη πεντάδα, αν ο Πανιώνιος κερδίσει σήμερα τον Λεβαδειακό. Θα τον ρίξει για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό από τις θέσεις που “σβήνουν” την ευρωπαϊκή τιμωρία.

Με δεδομένο ότι απομένουν δύο αγωνιστικές μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός για να παραμείνει εντός πρώτης πεντάδας, θα πρέπει να προσέξει πολύ στα παιχνίδια με Ατρόμητο στο Ο.Α.Κ.Α και Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Δύο αναμετρήσεις δύσκολες κόντρα σε αντιπάλους που βρίσκονται σε φόρμα και με καλή ψυχολογία.

Οι πράσινοι το γνωρίζουν αυτό και σίγουρα η ήττα στο Γεντί Κουλέ τους ταρακούνησε αρκετά. Το πρόγραμμα στην επανέναρξη της Superleague γλυκαίνει κάπως και αν το τριφύλλι μπει σε καλή θέση τότε μπορεί να ελπίζει πως θα παραμείνει ψηλά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments