Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (10/12/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (10/12/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (10/12/18).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (10/12/18).

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται, εστιάζει την προσοχή σας σε υποχρεώσεις και καθήκοντα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό, ενδέχεται να αλλάξει λίγο τα σχέδιά σας για σήμερα!

Ίσως και να ανοίξουν «πόρτες» που ήταν κλειστές ως τώρα… Πάντως κάτι αλλάζει. Μετά την όψη τετραγώνου, η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας. Αξιοποιήστε τη συγκυρία και κάντε μια μικρή ενδοσκόπηση.

Το φεγγάρι θα περάσει αργότερα στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει για δύο ημέρες. Οι φιλίες, οι επαφές και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα γίνουν αποδοτικές πηγές προσεγγίσεων σε αυτή τη φάση!

Σήμερα Δευτέρα να περιμένετε θετικά αποτελέσματα από τις συναντήσεις σας και την εξέλιξη των δεσμεύσεών σας. Η μέρα υποδεικνύει ότι θα λάβετε κάποια χρήματα αν και το ποσό δεν θα είναι πολύ μεγάλο. Καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε για μια σπουδαία μέρα και να μην τη χαραμίσετε.

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να μην πετάτε στα σύννεφα και να μην έχετε εξωπραγματικές προσδοκίες. Η αναβολή μιας συνάντησης ή μιας συγκέντρωσης δεν θα είναι δικό σας λάθος και θα αποβεί επωφελής για εσάς.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα τα γεγονότα που θα βιώσετε θα έχουν σχέση με διάφορους άντρες. Θα έχετε χρόνο να μιλήσετε ή να κάνετε κάτι με κάποιον φίλο σας. Μπορεί να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με ένα ατύχημα ή να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, τη Δευτέρα θα ξεκινήσετε την εβδομάδα με μια αισιόδοξη διάθεση, αλλά πολύ σύντομα θα χρειαστεί να κάνετε τις πρώτες προσαρμογές στα σχέδιά σας για τις επόμενες επτά ημέρες. Η σημερινή μέρα φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με κάποιον που γνωρίζετε. Κάποια βοήθεια ή συμβουλή από ένα κορίτσι ή μια νέα γυναίκα θα φανεί επωφελής για εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε κάποια δέσμευση ή θα δώσετε μια υπόσχεση που σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα. Η κατάσταση της υγεία σας θα είναι ασταθής, οπότε προσέξτε για λοιμώξεις, κρυολογήματα και άλλες ασθένειες. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για προβληματισμό, διαλογισμό και προγραμματισμό και περιμένετε υπομονετικά την εξέλιξη σημαντικών γεγονότων για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, μπορεί να ξυπνήσετε τη Δευτέρα με μια κακή διάθεση ή θυμό, που θα επηρεάσει ολόκληρη την ημέρα σας. Συζητήστε ανοιχτά με μια γυναίκα για τα προσωπικά ή επαγγελματικά σας θέματα. Η Δευτέρα θα είναι μια καλή και επιτυχημένη μέρα για την καριέρα σας, αν μπορέσετε να ξεπεράσετε τα αρνητικά συναισθήματα που αναφέραμε προηγουμένως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments