Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (10/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (10/12/18)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (10/12/18)

Kριός

Αν αντιμετωπίζεις συγκρουόμενες ερωτικές επιθυμίες ή βρίσκεσαι στα μαχαίρια με τον εραστή σου, σχετικά με το τί χρειάζεστε συναισθηματικά και σωματικά και οι δύο, τότε εξέτασε αν το παρακάνεις με κάποιες ασυνήθιστες ιδέες σου!

Θέλοντας να κάνεις πιο συναρπαστική την ερωτική σου σχέση είναι υπέροχο! Αλλά θα πρέπει να βρεθείτε κάπου στη μέση οι δυο σας, σε ότι αφορά τις ιδέες που έχετε. Μην αναλάβεις την υποχρέωση, να το κάνεις μόνη σου.

Tαύρος

Αν νιώθεις πως μια λεπτή αλλά συνεχιζόμενη απογοήτευση επηρεάζει τη σχέση σου, τότε πρέπει να μιλήσεις γι’ αυτό, τώρα.

Ωστόσο, φρόντισε να μιλήσεις μ’ ευαισθησία, επειδή θα μπορούσες να φανείς λίγο δραματική, στην προσπάθειά σου να τονίσεις τη σκέψη σου. Είναι μια περίοδος, που η πρόβλεψη όσων σκοπεύεις να πεις, θα κάνει τα πάντα ευκολότερα.

Να είστε ευγενική και ειλικρινής, ακόμα κι αν νιώθεις πως ο εραστής σου σε πιέζει, να δράσεις διαφορετικά.

Δίδυμοι

Αν δείξεις περισσότερη ευελιξία στα τωρινά ερωτικά προβλήματά σου, θα μπορέσεις να πάρεις μια ανάσα, ειδικά αν η ένταση φαίνεται πως περιμένει την παραμικρή δικαιολογία για να εκδηλωθεί. Ωστόσο, αυτό οφείλεται στο ότι δεν αποδέχεσαι τα ευμετάβλητα, αλλά βαθιά σου συναισθήματα .

Η απάντηση δεν προσπαθεί να ελέγξει ή να καταστείλει αυτό που θα προκύψει. Ο εραστής σου, θέλει από σένα να είσαι απλά, πιο αυθεντική….τίποτε περισσότερο!

Καρκίνος

Η ένταση, περιμένει μια ευκαιρία να εκδηλωθεί! Και αν το έχει ήδη κάνει και έχεις πληγωθεί από την οποιαδήποτε συζήτηση, τότε θα πρέπει να δείξεις ανωτερότητα απέναντι σ’ αυτή την ασυνήθιστη ενέργεια, που επικρατεί στη σχέση σου. Ακόμα κι αν ένα θέμα παραμένει άλυτο, άφησέ το μόνο για τώρα.

Ο εραστής σου πιθανότατα, δεν χρειάζεται να ενημερωθεί για την πίεση που αντιμετωπίζεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, που μπορεί να συμβάλουν στην μεταξύ σας ένταση

Λέων

Γνωρίζεις πως πρέπει να βαδίσεις σε τεντωμένο σχοινί, για ν’ ανοίξεις ένα δύσκολο θέμα με τον εραστή σου. Θέλεις να προωθήσεις την αμφίδρομη διαφάνεια ανάμεσά σας. Αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θέλεις να ανοίξεις διάπλατα τις πόρτες για ένα καυγά που μπορεί να προκύψει από αυτή σου την κίνηση.

Η διατήρηση της ισορροπίας και της ειρήνης, είναι μεγάλες δεσμεύσεις. Αν αφήσεις την καταιγίδα να κοπάσει, πριν ξεκινήσεις τη συγκεκριμένη συζήτηση, τότε αυτό θα ήταν σοφή κίνηση.

Παρθένος

Προσπάθησε να μην είσαι ανυπόμονη, επειδή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου αυτή τη στιγμή. Θέλοντας να σημειώσεις πρόοδο γρηγορότερα από ό, τι γίνεται, θα μπορούσε να είναι πηγή απογοήτευσης, αλλά μην επιδεινώνεις τα πράγματα, διαμαρτυρόμενη για το ρυθμό εξέλιξης.

Αν ο εραστής σου επιμένει ότι πρέπει να φρενάρεις, τότε μπορεί να μην έχεις άλλη επιλογή από το να δεχτείς τη σοφία του, στη συγκεκριμένη στρατηγική.

Ζυγός

Καλωσόρισε τον έλεγχο της κοσμικής πραγματικότητας, ακόμη και αν επιβεβαιώσει ότι το σενάριο της ερωτικής σου ζωής, δεν εκδηλώνεται όπως ακριβώς είχες κατά νου.

Οι κρυφές φαντασιώσεις είναι ωραίες και όμορφες ως ένα σημείο, αλλά ίσως να μην προσπαθείς αρκετά για να μετατρέψεις ένα ή δύο σημαντικά οράματα, σε πραγματικότητα. Μόλις αναλάβεις δράση, θα πρέπει να συνεχίσεις να είσαι φιλόδοξη χωρίς να είσαι παράλογη…. και αισιόδοξη, χωρίς να είσαι απερίσκεπτη.

Σκορπιός

Η ολοένα και αυξανόμενη ένταση στη σχέση σου, αυξάνει την αβεβαιότητά σου με πολλούς τρόπους! Και μια κίνηση από την πλευρά σου, να αποκαλύψεις τί σκέφτεσαι και τί νιώθεις, θα μπορούσε να την εντείνει. Να είσαι ειλικρινής χωρίς να είσαι ωμή. Να είσαι ανοιχτή, χωρίς να παραβλέπεις τα συναισθήματα του εραστή σου.

Μπορείς ν’ ακολουθήσεις διαφορετική τακτική όταν θέλεις. Και όταν έρθει η ώρα να πεις αυτά που πρέπει να ειπωθούν, είναι επιτακτική ανάγκη να είσαι όσο πιο θαρραλέα γίνεται.

Τοξότης

Θέλεις να καταβάλλεις προσπάθειες, για να αλλάξεις στάση, σε ό,τι αφορά, την αγάπη και τον έρωτα τώρα. Ωστόσο, μόλις ο δρόμος γίνει όσο ξεκάθαρος θα μπορούσε να είναι, θα αντιμετωπίσεις μια πρόκληση που θα σε κάνει ν’ αμφιβάλλεις για την αισιοδοξία σου. Προσπάθησε να δεις τα τυχόν εμπόδια, σαν ένα εξυπηρετικό και έγκαιρο έλεγχο. Δεν έχει πρόθεση το σύμπαν, να σπάσει τη φούσκα σου. Δες το σαν ευκαιρία, να σε επαναφέρει στην τάξη για τα ερωτικά σου.

Αιγόκερως

Μια αλήθεια θα προκύψει σε δραματικό στυλ, για να μπορέσεις να μην την αγνοήσεις. Μπορείς να δείξεις ενθουσιασμό και αισιοδοξία, και να κοιτάξεις τη φωτεινή πλευρά της σχέσης σου, αλλά χρειάζεται να δεχτείς την πραγματικότητα. Μη χάνεις χρόνο ή ενέργεια προσπαθώντας να βρεις γρήγορες λύσεις. Αντ’ αυτού, ψάξε μέσα σου και μοιράσου αυτό που νιώθεις, με τον εραστή σου Η ειλικρίνεια και η τιμιότητα, είναι απαραίτητα συστατικά για την πρόοδο της σχέσης σου, τώρα.

Υδροχόος

Θα νιώσεις πρόκληση για να εκφράσεις τα πιο παθιασμένα συναισθήματά σου, σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τώρα ή σύντομα. Το να είσαι διακριτική, δεν θα αποδώσει τώρα, ειδικά αν μια ήπια προσέγγιση, δεν έφερε τα αποτελέσματα που περίμενες.

Το αντικείμενο του πόθου σου, ίσως να μην είναι τόσο διαισθητικά συντονισμένο, όπως εσύ, έτσι μίλα από καρδιάς με έναν πολύ εσκεμμένο, ανελαστικό τρόπο. Η τοποθέτηση όλων των θεμάτων στο τραπέζι, μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσεις.

Ιχθύες

Ίσως να ήταν εύκολο να αποφύγεις ή να αγνοήσεις, ένα δύσκολο ρομαντικό ή σχετικό θέμα στο παρελθόν, αλλά τώρα, είναι μια εποχή που η αποφυγή ενός προβλήματος δεν είναι επιλογή.

Έχεις τόσους πολλούς λόγους να αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη για τον έρωτα στη ζωή σου, αλλά είναι σημαντικό να μην χάσεις την ευκαιρία να βρεις απαντήσεις, σε μερικές αναπάντητες ερωτήσεις.

Μόνο η ενθάρρυνση μιας βαθιά και ειλικρινούς συζήτησης ανάμεσά σας, μπορεί να το πετύχει αυτό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments