Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (12/12/18)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (12/12/18)
Οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια και συγκεκριμένα για τους ελεύθερους. Τι θα γίνει στην προσωπική σας ζωή. Δείτε τι αλλάζει για εσάς σήμερα, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο αστρολόγος. Κάποιοι από εσάς δοκιμάστε να οργανώσετε ένα ταξίδι κάπου μακριά, άλλωστε τα πάντα έχουν να κάνουν με την αναζήτηση και την εύρεση.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (12/12/18) Ζώδια Κριός: Μήπως ψάχνετε για κάτι ή κάποιον; Πηγαίνετε λίγο πιο μακριά από το άμεσο περιβάλλον σας. Δοκιμάστε να οργανώσετε ένα ταξίδι κάπου μακριά. Μπορεί κάποιος/α γοητευτικός/ή γείτονας/γειτόνισσα να σας κάνει παρέα. Ζώδια Ταύρος: Έχετε ένα μακρύ φιλοσοφικό ταξίδι μπροστά σας μέχρι να βρείτε το δρόμο σας και ο έρωτας είναι ένα κομμάτι του. Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό ενώ το υποσυνείδητό σας δουλεύει υπερωρίες. Όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.

Ζώδια Δίδυμοι: Αυτό που ψάχνετε, μπορεί να σας περιμένει στην επόμενη γωνία, οπότε βρείτε χρόνο για να χαμογελάσετε στους γείτονές σας, μιλήστε με αυτόν/αυτή τον/την κούκλο/α στο πάρκο και μη είστε χωμένοι διαρκώς σε ένα βιβλίο στο λεωφορείο. Μπορεί να βρείτε τον έρωτα εκεί που δεν το περιμένετε. Ζώδια Καρκίνος: Μερικές φορές δεν είναι κακό να γίνεστε λίγο εγωιστές. Κάντε κάτι μόνο για εσάς το συντομότερο δυνατόν. Μόλις νιώσετε ότι έχετε ικανοποιήσει τις ανάγκες σας μπορείτε να επιστρέψετε λίγη από τη θετική σας ενέργεια στους άλλους.

Ζώδια Λέων: Μπαίνετε σε μια περίοδο αφθονίας. Έρωτας, γνώση, περιπέτεια – όλα τα καλά έρχονται προς το μέρος σας. Φροντίστε να τρέφεστε σωστά, καθώς θα χρειαστείτε όλη σας την ενέργεια για να ανταπεξέλθετε. Ζώδια Παρθένος: Σήμερα τα πάντα έχουν να κάνουν με την αναζήτηση και την εύρεση. Αυξήστε τις πιθανότητές σας να γνωρίσετε κάποιον/α καλό/καλή αλλάζοντας τα μέρη στα οποία συχνάζετε. Αν πάντα θέλατε να παρακολουθήσετε κάποιο μάθημα, γραφτείτε. Μπορείτε επίσης να συμμετέχετε σε μια εθελοντική οργάνωση και να γνωρίσετε καινούργια άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα.

Ζώδια Ζυγός: Νομοτελειακά, ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει. Ήσασταν σε τόσο ανεβασμένη διάθεση τελευταία που μπορεί να απογοητευτείτε όταν τα πράγματα στην κοινωνική σας ζωή χαλαρώνουν κάπως. Μην ανησυχείτε – θα επιστρέψετε στον παλιό, καλό σας εαυτό σε χρόνο μηδέν! Ζώδια Σκορπιός: Κάποιος μεγαλύτερος σας έχει μια καλή συμβουλή για εσάς. Αναζητήστε κάποιον συγγενή ή φίλο μεγαλύτερης ηλικίας και ακούστε προσεκτικά ό,τι έχει να σας πει. Η βοήθειά τους είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Ζώδια Τοξότης: Κάτι αναπάντεχο έρχεται προς το μέρος σας, πιθανόν με τη μορφή ενός παλιού φίλου ή ακόμη και κάποιου/κάποιας πρώην. Υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίον μοιράζεστε πληροφορίες στα κοινωνικά δίκτυα! Θέλετε να αναζωπυρώσετε κάποιον παλιό έρωτα; Απλά θα πρέπει να περιμένετε και να δείτε τι θα συμβεί. Ζώδια Αιγόκερως: Μπορείτε να επιτύχετε σχεδόν ο,τιδήποτε θέλετε τώρα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε φιλόδοξα και να κάνετε κινήσεις για το μέλλον σας. Θα εκπλήξετε τον εαυτό σας – και ένα ακόμη πρόσωπο – με αυτά που θα κατορθώσετε.

Ζώδια Υδροχόος: Μήπως υπάρχει κάποιο καινούργιο άθλημα ή δραστηριότητα που θέλατε να δοκιμάσετε αλλά δεν ξέρετε κάποιον που να ασχολείται με αυτό; Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας στα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε συλλόγους που να μοιράζονται τα ενδιαφέροντα σας. Μπορεί να βρείτε και κάποιον/α ελκυστικό δάσκαλο/δασκάλα για να ξεκινήσετε μαθήματα. Ζώδια Ιχθύες: Προσέξτε ποιον εμπιστεύεστε με τα μυστικά σας. Αν δεν θέλετε να μάθουν όλοι ποιο είναι το αντικείμενο του πόθου σας, μην το πείτε σε αυτόν τον φίλο που δεν κρατάει ποτέ το στόμα του κλειστό. Εκτός αν το σχέδιο σας είναι να διαρρεύσουν το μυστικό σας ώστε να φτάσει εκεί που πρέπει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments