Αυτοδιοίκηση

Αλέξανδρος Πνευματικός: Ξεκίνησε η δοκιμαστική τροφοδότηση του Άσσου Λεχαίου με νερό Στυμφαλίας

Αλέξανδρος Πνευματικός: Ξεκίνησε η δοκιμαστική τροφοδότηση του Άσσου Λεχαίου με νερό Στυμφαλίας
Με την ολοκλήρωση του έργου, στην Δημοτική Ενότητα του Άσσου - Λεχαίου θα φτάσει πόσιμο νερό στις βρύσες όλων των δημοτών, τόνισε ο Αλέξανδρος Πνευματικός.

O Δήμαρχος Κορινθίων, κος Αλέξανδρος Πνευματικός ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η δοκιμαστική τροφοδότηση της Δημοτικής Ενότητας Άσσου Λεχαίου με νερό Στυμφαλίας.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κος Αλέξανδρος Πνευματικός, η υδροδότηση της συγκεκριμένης περιοχής με πόσιμο νερό αποτελούσε άλλο ένα στοίχημα που είχε θέσει η Δημοτική Αρχή.

Όπως είπε ο Δήμαρχος, τις τελευταίες ημέρες γίνονται οι τελικές δοκιμές προκειμένου να λυθούν τυχόν προβλήματα -όχι ουσιαστικά- προκειμένου να υπάρξει απρόσκοπτη τροφοδότηση των δικτύων του Λεχαίου, του Περιγιαλίου, του Άσσου και του Κάτω Άσσου. Την ίδια ώρα να σημειωθεί, ότι πρόκειται για ένα έργο στο οποίο δεν υπάρχει κανένας δανεισμός, διότι πραγματοποιείται αποκλειστικά με χρήματα της ΔΕΥΑΚ.

O Δήμαρχος Κορινθίων, κος Αλέξανδρος Πνευματικός

Σύμφωνα πάντα με τον Δήμαρχο Κορινθίων, η υδροδότηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, ενώ μόλις ολοκληρωθούν και οι επιπρόσθετες απαραίτητες εργασίες, ο Δήμος Κορινθίων θα προχωρήσει και σε αντίστοιχες ανακοινώσεις προς ενημέρωση των δημοτών.

Με την ολοκλήρωση του έργου, στην Δημοτική Ενότητα του Άσσου – Λεχαίου θα φτάσει ποιοτικό και πόσιμο νερό στις βρύσες όλων των δημοτών.

Όπως μάλιστα υπογράμμισε ο κος Πνευματικός προκειμένου να προλάβει “επιτήδειους” που έχουν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από την ώρα του τις εκλογές προκειμένου να κρατήσουν πίσω το Δήμο Κορινθίων, η συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή τους ενημερώνει ότι είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός συνολικού προϋπολογισμού 820.000 ευρώ που αφορά την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου.

Παράλληλα, ο κος Πνευματικός εγγυήθηκε ότι όλους τους στόχους που έχει θέσει η Δημοτική Αρχή τους επιτυγχάνει καθώς απαρτίζεται από άτομα που αποδίδουν τα μέγιστα, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους αυτούς που εργάζονται νυχθημερόν προκειμένου ο Δήμος Κορινθίων μέσω των έργων που γίνονται να αποτελέσει πόλο έλξης για επενδυτές, τόσο στον τομέα της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας, όσο και στον τομέα του τουρισμού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δήμαρχος Κορινθίων, κος Αλέξανδρος Πνευματικός:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments