Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (14/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (14/12/18)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (14/12/18).

ζώδια κριός

Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, ειδικά αν πρόκειται να συναντηθείς με το αντικείμενο του πόθου σου. Ίσως ο πρόσφατος ταραχώδης ρυθμός της ζωής σου, να έχει αντίκτυπο στη σωματική σου υγεία με έναν τρόπο που απαιτεί προσοχή. Ιδιαίτερα αφού δεν μπορείς ν’ αφοσιωθείς. όσο θα ήθελες στον αγαπημένο σου. Αν η συναισθηματική σου ενέργεια είναι μειωμένη, ξέρεις πως μια δόση αυτοτροφοδότησης, θα κάνει θαύματα στη σχέση σου. Αν μάλιστα πιστεύεις ότι το ειδύλλιο είναι ακριβώς στη στροφή, προετοιμάσου όμορφα και προσεκτικά.

ζώδια ταύρος

Ίσως να αγνοείς πόσο εύκολα ο εραστής σου, μπορεί να διαβάσει το μυαλό σου και να εντοπίσει πότε περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την τοποθέτησή σου για ό,τι σε απασχολεί.

Μη νιώθεις πως είναι απαραίτητο να καταστείλεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου.

Άφησε να εκδηλωθούν, και επικεντρώσου στην ανακούφιση που θα αισθανθείς, όταν αυτά που κράταγες τόσο καιρό μέσα σου, τελικά τα πεις!

ζώδια δίδυμοι

Ίσως είναι ξεκάθαρο, πως μια σελίδα στα ερωτικά σου έχει αλλάξει, ή ξεκινάει κάτι καινούργιο στη σχέση σου. Ωστόσο, δεν το βλέπεις σαν έναν τρόπο για ν’ αρχίσεις να κάνεις δραματικά βήματα στη σχέση σου. Όσο όμορφο και ευχάριστο είναι ένα νέο κεφάλαιο, γνωρίζεις ότι οι χειροπιαστές βελτιώσεις, θα έρθουν με το χρόνο. Εν τω μεταξύ, ξεκίνα να κάνεις σχέδια, που πραγματικά σε εμπνέουν.

ζώδια καρκίνος

Συνήθως δεν χρειάζεσαι πολύ ενθάρρυνση για να αποκαλύψεις την ευαίσθητη πλευρά σου σε όλους. Αλλά μια η σχέση σου μπορεί να ωφεληθεί, αν δείξεις λιγότερο ευάλωτη τώρα. Αυτό θα μπορούσε να σε βοηθήσει να δεις ένα συγκεκριμένο θέμα, από την πλευρά του εραστή σου και να είσαι σίγουρη, ότι θα εκτιμήσει την προσπάθειά σου. Θα μπορούσε επίσης να σε βοηθήσει να γίνεις λίγο πιο ανοιχτόμυαλη και να εμπιστεύεσαι αυτό που σε κάνει να είσαι επιφυλακτική ή καχύποπτη.

ζώδια λέων

Ίσως να γνωρίζεις πώς οι άνεμοι της αλλαγής, φυσούν με βοηθητικό τρόπο και δεν θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Μπορεί να αναρωτιέσαι πώς συνέβη ή ποιος έκανε κάτι, αλλά μην σπαταλάς πολύτιμο χρόνο για να το αμφισβητήσεις. Αν έχεις παραιτηθεί από μια κατάσταση που παραμένει όπως ήταν… κάτι θα αλλάξει.

Και μπορεί ν’ αλλάξει, με λιγότερη προσπάθεια ή επιμονή από ό, τι νόμιζες ότι θα χρειαζόταν. Χρησιμοποίησε αυτή τη θετική ενέργεια, για να σε προωθήσει στο παθιασμένο σου δυναμικό σήμερα.

ζώδια παρθένος

Μπορεί να απολαμβάνεις μια συγκεκριμένη φαντασίωση και θα ήσουν τρισευτυχισμένη αν κατάφερνες να την κάνεις πραγματικότητα. Αλλά θα προκύψει ένα σημαντικό ζήτημα και θα σκάσει τη φούσκα σου σύντομα απαιτώντας προσοχή. Είναι πιθανό αυτό να έχει κλιμακωθεί από σένα και να μεταφέρθηκε στον εραστή σου. Η πραγματικότητα πρόκειται να φτάσει και η αντίσταση θα είναι μάταιη. Δώσε την προσοχή που χρειάζεται. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ευθύνη, που δεν μπορείς να την αποφύγεις.

ζώδια ζυγός

Πρόσεξε να διασφαλίσεις, ότι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεις συγκεκριμένες ερωτήσεις στον εραστή σου, δεν τον κάνουν να νιώθει πως τον υποψιάζεσαι. Αν θέλεις απαντήσεις, τότε η επιθετική συμπεριφορά, είναι αδύνατον να δημιουργήσει συνεργασία ανάμεσά σας. Προσπάθησε ν’ αντικαταστήσεις τις έντονες ερωτήσεις, με ήρεμη συζήτηση. Τότε ο εραστής σου , είναι πιθανότερο ν’ ανοιχτεί… αν δεν νιώθει πως πρέπει να κρατήσει αμυντική στάση.

ζώδια σκορπιός

Μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση, μπορούν να σε κάνουν να χάσεις τη λάμψη σου. Αλλά μπορεί, να μην είναι απαραίτητα οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις, που απαιτούν όλη σου την προσοχή. Παρόλο που τα θέματα καριέρας, μπορεί να βρίσκονται κάπου στον κατάλογο, μπορεί να είναι μια δημιουργική άσκηση ή ένα χόμπι που δημιουργεί απόσταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Φαίνεται να θέλει περισσότερο από το χρόνο σου και περισσότερο από σένα την ίδια. Δες τί μπορείς να κάνεις για να νιώσει ευγνώμων.

ζώδια τοξότης

Η επιρροή του Κρόνου σχετικά με την εμπιστοσύνη και τις αξίες σου, θα μπορούσε να σ’ ενθαρρύνει να λάβεις σοβαρά υπόψη μια συγκεκριμένη σχέση. Προσπάθησε να συνδεθείς με την ανεμελιά του Τοξότη και να κάνε λίγο χιούμορ ώστε να προσπαθήσει να φτάσει αυτό, στην ερωτική σου ζωή. Είτε μόνη είτε σε σχέση, έχεις τη δύναμη να ανεβαίνεις πάνω από κάθε σκοτεινό σύννεφο που αιωρείται στα ερωτικά σου ή στη σχέση σου, σήμερα. Όλα εξαρτώνται από τη στάση σου, απέναντί τους.

ζώδια αιγόκερως

Μπορεί να ταιριάζει καλύτερα τόσο σε σένα όσο και στο ταίρι σου, να αποδεχθείτε ήσυχα μια υπόθεση παρά να κάνετε μια συντονισμένη προσπάθεια, ώστε να συζητήσετε για μια αλήθεια. Ίσως να είναι ευκολότερο να διατηρηθεί μια ισορροπία παρά να προσκληθεί η αλλαγή.. και η αναταραχή, που αναπόφευκτα θα φέρει. Φυσικά δεν θέλετε να δημιουργηθούν ταραχές στη σχέση σας, αλλά ούτε και θέλετε να ξέρετε πως αποφεύγετε αμφότεροι, ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Άν υποκινήσεις εσύ τη συζήτηση, τότε ίσως καταλάβεις πως ο εραστής σου, θα είναι συνεργάσιμος.

ζώδια υδροχόος

Είναι δύσκολο να φιλτράρεις τα συναισθήματά σου, από μια συγκεκριμένη συζήτηση, αλλά αν αποκτήσουν μια βάση, τότε μπορείς να είσαι σίγουρη, ότι η ένταση θα κλιμακωθεί. Η ζωή θα ήταν ευκολότερη αν δεν έπρεπε να επαναλαμβάνεις ένα συγκεκριμένο σημείο στο αντικείμενο του πόθου σου. Αν φαίνεται ότι αγωνίζεται να καταλάβει, τότε μην απελπίζεσαι. Θα έρθει βοήθεια από μια μη αναμενόμενη πηγή… και σύντομα θα αλλάξει αυτό.

ζώδια ιχθύες

Η σχέση σου, μπορεί ν’ αλλάξει αισθητά, αν επιτρέψεις να εμφανιστούν κάποιες σκέψεις ή συναισθήματα, καλά κρυμμένα. Ωστόσο, οι αλλαγές θα είναι θετικά βήματα προς μια αναγκαία κατεύθυνση. Η ενθάρρυνση του ανοίγματος ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, μπορεί να σε κάνει ν’ αναρωτηθείς γιατί δεν το έκανες νωρίτερα. Τώρα που κάτι έχει διευθετηθεί, ήρθε η ώρα να εδραιώσετε κάτι μεταξύ σας. Το μέλλον είναι δικό σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play