Ελλάδα

Ελένη Τοπαλούδη: Χρήστης ναρκωτικών ο 21χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία

Ελένη Τοπαλούδη: Χρήστης ναρκωτικών ο 21χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία
Ελένη Τοπαλούδη: Η κατάθεση της μητέρας του 21χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία.

Ελένη Τοπαλούδη: Με την κατάθεση της μητέρας του 21χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο συνεχίστηκε την Παρασκευή η κυρία ανάκριση που πραγματοποιείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική», για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται, γίνεται μνεία σε προσπάθεια απεξάρτησης από τα ναρκωτικά του 21χρονου Έλληνα κατηγορούμενου.

Ανεπισήμως είχε γίνει γνωστό ότι κατά την διάρκεια της κράτησής του στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, του είχε χορηγηθεί κάποιο σκεύασμα χωρίς όμως να διευκρινιστεί αρμοδίως για την σύστασή του.

Η κατάθεση της μητέρας του 21χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Χθες η μητέρα του φέρεται στην κατάθεσή της να ανέφερε ότι ο 21χρονος παρακολουθεί ένα από τα προγράμματα υποκατάστασης από τα ναρκωτικά που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου και μάλιστα ότι τυγχάνει ψυχολογικής υποστήριξης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε εξαρτημένος από ουσίες και μάλιστα από μικρή ηλικία και ότι κατέβαλλε προσπάθεια απεξάρτησης, ενώ φέρεται μάλιστα λόγω των προβλημάτων του αυτών να μην ολοκλήρωσε και την στρατιωτική του θητεία.

Η μητέρα του 21χρονου αναφέρθηκε στην οικογενειακή τους κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι την 28η Νοεμβρίου 2018 η ίδια απουσίαζε από τη Ρόδο καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα.

Αναφέρθηκε ακόμη στον χαρακτήρα και στα προβλήματα του γιου της, ενώ επεσήμανε ότι ο σύζυγός της, που ομοίως έχει κληθεί για κατάθεση, απουσιάζει στα Γρεβενά.

Στο μεταξύ πλήρως επιβεβαιώθηκε και το χθεσινό ρεπορτάζ της «δημοκρατικής» γύρω από το περιεχόμενο των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, που διενήργησαν επιτελείς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, σε πειστήρια που συνέλεξαν από το εξοχικό στους Πεύκους.

Όπως έγραψε η «Δημοκρατική» της Ρόδου, παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, από τις εργαστηριακές εξετάσεις βρέθηκαν αποτυπώματα από την αριστερή παλάμη του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου στην βάση (σιδερώστρα) στην οποία βρισκόταν το σίδερο, για το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι διαφωνούν, για το ποιος το ανέλαβε και το ποιος το χρησιμοποίησε για να πλήξει στο πρόσωπο με σφοδρότητα το θύμα.

Ελένη Τοπαλούδη: Στο ίδιο κελί ο 19χρονος και ο 21χρονος κατηγορούμενοι για τον φόνο της

Ενώ αρχικά ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός προγραμματίστηκε να παραμείνουν σε εντελώς διαφορετικούς χώρους και χωρίς να έχουν επαφή μεταξύ τους, όπως αναφέρει το Kozanimedia.

Ωστόσο τελικά μοιράζονται προς το παρόν το ίδιο κελί.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι ειδικά διαμορφωμένος για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος, όμως, είναι ένας και ενιαίος.

Για την ώρα, οι δυο φερόμενοι ως δράστες παραμένουν μαζί, στον ίδιο χώρο, κάτω από εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τουλάχιστον τρεις μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων που μίλησαν στο Kozanimedia, οι μεταξύ τους σχέσεις εμφανίζονται να είναι αρκετά καλές, χωρίς καμία προστριβή για τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Ρόδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments