Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Οι εικόνες που δίχασαν και δημιουργούν πολλές σκέψεις (pics)

Θεσσαλονίκη: Οι εικόνες που δίχασαν και δημιουργούν πολλές σκέψεις (pics)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες (15/12) στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ορισμένες φωτογραφίες τράβηξαν τα βλέμματα.

Εντύπωση προκαλούν δύο εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη Θεσσαλονίκη και την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην πόλη.

Ο Αλέξης Τσίπρας πλέον για πολλούς είναι το “κόκκινο πανί” στην συμπρωτεύουσα, λόγω της περιβόητης Συμφωνίας των Πρεσπών που αναγνωρίζει το όνομα “Βόρεια Μακεδονία” ως επίσημη ονομασία της ΠΓΔΜ.

Ωστόσο, από την εν λόγω συγκέντρωση δεν έλειψαν και τα “κλικ” που τράβηξαν τα βλέμματα.

Αρχικά, η πρώτη φωτογραφία απεικονίζει πιθανώς μια οικογένεια που… κατέβηκε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας προκειμένου να υπερασπιστεί ειρηνικά το όνομα της Μακεδονίας. Σωστό ή λάθος το έκαναν και παρατηρώντας την εικόνα δεν αντικρίζουμε κάποιο φάουλ.

Πηγή Intimenews

Από την άλλη όμως, υπάρχουν εικόνες σαν την παρακάτω που τα σχόλια είναι περιττά και φανερώνουν πόσο μπερδεμένη είναι η χώρα.

Η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να έχει διχάσει και να βρίσκει υπέρμαχους, αλλά και φανατικούς που επιθυμούν να ακυρωθεί, δεν είναι όμως σε καμία περίπτωση ορθό σε μια χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία να υπάρχει τόσο μεγάλη αντίθεση σε απόσταση αναπνοής.

Πηγή Intimenews

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments