Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (15/12/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (15/12/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για το Σάββατο (15/12/18).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (15/12/18).

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Εδώ και έναν χρόνο ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για άλλα δύο χρόνια. Αυτό που χρειάζονται όλοι, είναι ισορροπία και απογείωση… Ξέρετε πλέον τι πρέπει να γίνει, το κάνετε ή το ξεχνάτε!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, όπου θα αναδυθεί σήμερα και το Πρώτο Τέταρτο. Προσαρμόστε ανάλογα την εστίασή σας, γιατί πρέπει να κάνετε στροφή!

Το φεγγάρι θα περάσει σε κενό πορείας, γι’ αυτό μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο. Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων, ακούστε μουσική. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό για τις επόμενες δύο ημέρες, όπου θα αναλάβετε ευθύνες!

Σήμερα Σάββατο, θα χρειαστεί να οπλίσετε τον εαυτό σας με περισσότερη υπομονή και περισσότερη πίστη για αυτά που πρόκειται να βιώσετε. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα από κάποια αρνητικά γεγονότα σήμερα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε μια συζήτηση ή κάποια νέα που θα λάβετε από έναν άντρα.

Αν προγραμματίζετε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση, μπορεί να αντιμετωπίσετε μια δυσάρεστη σκηνή, διαμάχη ή σύγκρουση. Τα προβλήματα στο σπίτι σας σήμερα δεν θα σας εκπλήξουν, οπότε αναζητήστε μια πρακτική λύση για αυτά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε μια σημαντική ή επείγουσα δέσμευση με έναν άντρα. Προσέξτε τα λόγια ή τις υποσχέσεις του, καθώς αυτό το άτομο μπορεί να μην είναι ειλικρινές, να θέλει να σας εκμεταλλευτεί ή θα σας υποσχεθεί κάτι που δεν θα κάνει. Σε γενικές γραμμές, το Σάββατο θα είναι μια τεταμένη ημέρα κατά την οποία θα είναι εύκολο να συγκρουστείτε με κάποιον.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, το Σάββατο θα έχετε μια ασταθή διάθεση με την τάση να σκέφτεστε απαισιόδοξα σχετικά με την εξέλιξη κάποιων από τις υποθέσεις σας. Πολλοί από εσάς σήμερα θα αγοράσετε ένα δώρο ή θα το δώσετε σε κάποιον που γιορτάζει.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες με μια νεαρή γυναίκα ή θα σχεδιάσετε κοινές δεσμεύσεις μαζί της. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ευνοϊκές οικονομικές ευκαιρίες εάν έχετε μια επαγγελματική ή επιχειρηματική δέσμευση. Είναι πιθανόν να λάβετε απρόσμενα χρήματα αλλά δεν υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες από πού.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε μια δέσμευση με μια γυναίκα, πιθανότατα συγγενή σας ή που έχει κάποια σχέση με την οικογένειά σας. Είναι πιθανόν να φροντίσετε για την υγεία ενός ατόμου στην οικογένειά σας ή για μια δυσάρεστη κατάσταση που σχετίζεται με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Σήμερα, οι γυναίκες άνω των 35 ετών, είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν οικογενειακά προβλήματα στο γάμο τους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments