Lifestyle

Άννα Βίσση: Δέκα πράγματα που δεν ξέρεις για τη μεγαλύτερη σταρ της Ελλάδας (vids)

Άννα Βίσση: Δέκα πράγματα που δεν ξέρεις για τη μεγαλύτερη σταρ της Ελλάδας (vids)
Η Άννα Βίσση κλείνει τα 61 της χρόνια και το pagenews.gr γράφει δέκα άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας της.

Η Άννα Βίσση είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, έχει το μεγαλύτερο fanclub Έλληνα καλλιτέχνη, τους Fanatics, και μετράει πάνω από 40 χρόνια καριέρας με χιλιάδες τραγούδια και αμέτρητες συνεργασίες.

Η ζωή της έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα εξώφυλλα των περιοδικών, η σχέση της με τον μέντορά της και πατέρα της κόρης της, Νίκο Καρβέλα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καριέρας της, ενώ τα τραγούδια της έχουν αγαπηθεί από χιλιάδες πλήθος κόσμου όλα αυτά τα χρόνια.

Σήμερα κλείνει τα 61 της χρόνια (γεννήθηκε 20 Δεκεμβρίου 1957) και το pagenews.gr με τη βοήθεια των… fanatics σας παρουσιάζει δέκα πράγματα που δεν ξέρετε γι’ αυτήν.

Άννα Βίσση: Η πρώτη συμμετοχή της στη Eurovision με την Ελλάδα δεν ήταν με το “Autostop”

Κι όμως! Η Άννα το 1978, 2 χρόνια πριν μας εκπροσωπήσει με το “Autostop” κατακτώντας την 13η θέση, είχε λάβει μέρος στον ελληνικό τελικό με δύο(!) συμμετοχές, οι οποίες, μάλιστα, ισοψήφησαν στην πρώτη θέση. Ωστόσο, λόγω διαφορών των δύο συνθετών, η συμμετοχή της ακυρώθηκε και ανατέθηκε η εκπροσώπηση στην Τάνια Τσανακλίδου με το τραγούδι “Τσαρλι Τσάπλιν”.

Άννα Βίσση: Το βίντεο κλιπ του “Ένα σου λέω” έχει γυριστεί δύο φορές

Στο πρώτο ακυκλοφόρητο βίντεο κλιπ η Άννα υποδύθηκε την κινηματογραφική “Στέλλα” της Μελίνας Μερκούρη, αλλά το αποτέλεσμα τελικά απορρίφθηκε!

Άννα Βίσση: Το “Τραύμα” και σε τηλεκάρτα

Ο δίσκος “Τραύμα” αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους δίσκους της Άννας έχοντας, μάλιστα, γίνει και τριπλά πλατινένιο. Στα πλαίσια, λοιπόν, της προώθησης του άλμπουμ, ο ΟΤΕ κυκλοφόρησε μία συλλεκτική σειρά τηλεκαρτών που έχουν σαν θέμα το “Τραύμα”.

Άννα Βίσση: Το “5 χρόνια δικασμένος” στο “Απαγορευμένο”

Ότι συμπεριλαμβάνεται το εν λόγω τραγούδι το άλμπουμ “Απαγορευμένο” είναι γνωστό. Ωστόσο, κάτι που πιθανότατα δεν γνωρίζεις είναι ότι η πολύ καλή φίλη της Άννας, Patricia Field, ήταν εκείνη που της πρότεινε να το συμπεριλάβει.

Άννα Βίσση: Το “Πολύ πολύ” έχει κάνει τρομερή επιτυχία στην… Ιαπωνία

Κι όμως! Γνωστή ιαπωνική εταιρεία που παρασκευάζει το αγαπημένο ποτό της χώρας “σάκε” με την επωνυμία “Topoli” χρησιμοποίησε την επιτυχία της Άννας όχι σε ένα, αλλά σε δύο διαφημιστικά σποτ!

Άννα Βίσση: Η Άννα Βίσση έχει πάει στα Όσκαρ

Στην τελετή απονομής των Όσκαρ είχε παρευρεθεί η Ελληνίδα τραγουδίστρια το 2007 συνοδεύοντας την καλή της φίλη Patricia Field.

Άννα Βίσση: Έχει υπάρξει και ραδιοφωνικός παραγωγός

Τραγουδίστρια, ηθοποιός, παρουσιάστρια και ραδιοφωνικός παραγωγός η Άννα Βίσση. Το 1989 η Άννα παρουσίαζε την εκπομπή “Τα κορίτσια είναι άτακτα” στο νεοσύστατο τότε ANT1 Radio.

Έχει εμφανιστεί σε τουλάχιστον 35 διαφορετικά νυχτερινά κέντρα

Η Άννα Βίσση έχει εμφανιστεί σε τουλάχιστον 35 διαφορετικά νυχτερινά κέντρα και συναυλιακούς χώρους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο μόνο.

Άννα Βίσση: Έχει τραγουδήσει για 10 διαφορετικά μέρη

Άαχεν, Βατερλώ, Βενετία, Νέα Φιλαδέλφεια, Ελλάδα, Θιβέτ, Κυψέλη, Κυκλάδες, Λονδίνο είναι τίτλοι τραγουδιών της, και έχει κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με τίτλο “Ω Κύπρος”!

“Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή”

Το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1977, με το ομότιτλο νικητήριο τραγούδι του 16ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Μεταξύ των συντελεστών του δίσκου ήταν ο Αντώνης Βαρδής, ο Μάνος Ελευθερίου και ο Γιάννης Σπανός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments