Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (22/12/18)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (22/12/18)
Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (22/12/18)

Κριός

Οι άλλοι εμπνέονται από εσάς σήμερα, οπότε συμπεριφερθείτε όσο καλύτερα μπορείτε. Προσφέρετε θετικές, μη επικριτικές συμβουλές σε όσους σας τις ζητήσουν.

Κρατήστε οποιαδήποτε σκληρή κριτική για τον εαυτό σας, αν δε θέλετε να τρομάξετε κανέναν.

Ταύρος

Οι ρομαντικές ονειροπολήσεις μπορεί να ανατρέψουν τις προθεσμίες σας, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικές! Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη ενώ αναρωτιέστε τι συμβαίνει με αυτόν τον συνάδερφο ή αυτόν τον φίλο φίλου. Απολαύστε τις φαντασιώσεις σας και αφήστε τις να σας εμπνεύσουν για να βρείτε την αληθινή αγάπη στην πραγματική ζωή.

Δίδυμοι

Φανταστείτε ότι σήμερα σας παρατηρούν διαρκώς. Πώς σας βλέπουν οι άλλοι; Αυταρχικούς ή χαλαρούς; Θετικούς ή γκρινιάρηδες; Εξαντλημένους ή γεμάτους ζωντάνια; Αποφασίστε πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι και αλλάξτε τη διάθεσή σας προς το καλύτερο. Έχετε μόνο μία ευκαιρία να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση.

Καρκίνος

Η κατανόηση προς ένα φίλο εκτιμάται πολύ περισσότερο από όσο συνειδητοποιείτε. Μάλιστα, με τη συμπόνια σας έχετε κερδίσει τον σεβασμό και αυτό δεν μπορείτε να το χάσετε. Είστε ένας αληθινός φίλος και ο έρωτας εκτιμά το καλό κάρμα.

Ζώδια Λέων

Η περηφάνια σας μπορεί να μπει εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή αν δεν προσέξετε. Δε χρειάζεται να έχετε πάντα δίκιο – ειδικά στο πρώτο ραντεβού! Κρατήστε τις πρώτες σας συναντήσεις χαλαρές και αυθόρμητες και όχι τυπικές. Και όταν βρίσκεστε σε δίλημμα, αποφύγετε να συζητήσετε πολύ σοβαρά θέματα.

Παρθένος

Ένα ασυνήθιστο μέρος για δείπνο μπορεί να είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για μια υπέροχη βραδιά διασκέδασης. Επιλέξετε ένα μέρος με κουζίνα που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε – και πάρτε μαζί σας κάποιον, που να μπορεί πραγματικά να εκτιμήσει μια γευστική εμπειρία.

Ζυγός

Μια μαγνητική προσωπικότητα σαν τη δική σας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της . Παρόλο που θα προτιμούσατε να προσελκύετε άτομα που αξίζουν το χρόνο σας, μερικές φορές καταλήγετε να προσελκύετε τα λάθος άτομα. Να είστε περισσότερο επιλεκτικοί με το χρόνο σας σήμερα. Περιμένετε τον/την κατάλληλο/η.

Σκορπιός

Σήμερα φαίνεται ότι όλα σας ενοχλούν – μπορεί να εκνευριστείτε για πράγματα στα οποία συνήθως δε δίνετε καμία σημασία. Επικεντρώστε την ενέργεια σας στο να είστε παραγωγικοί αντί να αντιδράτε σε όλα. Ο εκνευρισμός σας θα περάσει.

Τοξότης

Δείξτε την περιπετειώδη πλευρά του χαρακτήρα σας σχεδιάζοντας μια έξαλλη ομαδική έξοδο, που θα θυμούνται όλοι για καιρό. Δοκιμάστε να πάτε για ράφτινγκ ή σερφ, να κάνετε ένα μάθημα αναρρίχησης ή να πάτε με ένα φίλο για ελεύθερη πτώση. Ο έρωτας κρύβεται παντού!

Αιγόκερως

Ενδώστε σε κάθε σας επιθυμία σήμερα – η μέρα είναι αφιερωμένη στον εαυτό σας. Φάτε σοκολάτα αν αυτό θέλετε ή απλά χαλαρώστε με ένα απολαυστικό αφρόλουτρο. Όταν εσείς συμπεριφέρεστε όμορφα στον εαυτό σας, το ίδιο θα κάνουν και οι άλλοι.

Υδροχόος

Μην επιτρέπετε στο παρελθόν να σας υποδείξει το μέλλον. Μόνο και μόνο επειδή μερικές σας σχέσεις δεν πήγαν καλά, δε σημαίνει ότι όλες είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να επιτύχει και να είστε θετικοί.

Ιχθύες

Μαγειρέψτε δείπνο για εσάς και τους πιο στενούς σας φίλους – δώστε τα όλα. Φτιάξτε τα όλα μόνοι σας από τα ορεκτικά μέχρι το επιδόρπιο, βάζοντας όλη σας την αγάπη. Ζητήστε από τους φίλους σας να φέρουν και κάποιον αδέσμευτο φίλο τους μαζί με το κρασί!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments