Αθλητισμός

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Το σενάριο αποχώρησης από τη Νότιγχαμ και ο Ολυμπιακός

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Το σενάριο αποχώρησης από τη Νότιγχαμ και ο Ολυμπιακός
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ίσως αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ μιας και δεν έχει πάρει ευκαιρίες από τον προπονητή του.

Ο Ιρανός έχει αγωνιστεί μόλις 41 λεπτά με την αγγλική ομάδα στην οποία παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό (είχε προλάβει να αγωνιστεί το καλοκαίρι με τα ερυθρόλευκα).

Ο διεθνής φορ αν φύγει από τη Νότιγχαμ θα μπορεί να αγωνιστεί μόνο στον Ολυμπιακό, αφού δεν επιτρέπεται να παίξει σε τρίτη ομάδα την ίδια σεζόν.

Πριν από μερικές μέρες ο Ανσαριφάρντ είχε δηλώσει: «Σίγουρα, θα ήταν σπουδαίο για μένα να ξεκινήσω ένα παιχνίδι αλλά αυτή είναι η επιλογή του προπονητή».

«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά και όταν έρθει η ώρα μου να την αξιοποιήσω, είτε πρόκειται για ένα λεπτό είτε για 90 λεπτά. Ο Λιούις βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την εποχή» είπε.

Και συνέχισε: «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και όλοι δουλεύουν για την ομάδα, πράγμα που είναι πραγματικά σημαντικό. Για μένα είναι μια φανταστική εμπειρία η Νότιγχαμ. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που λύθηκε το θέμα με την άδεια εργασίας μου και μπορώ να παίξω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments