Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Πέμπτη (26/12/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Πέμπτη (26/12/18)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντείαΠροβλέψεις για την Πέμπτη (26/12/18).

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 30. Οι Κρίνοι (Ρήγας Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Αισθηματικές επικοινωνίες – Αλήθειες ερωτικές – Φιλικές επισκέψεις

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Η λογική σας είναι πάνω από το συναίσθημα σας, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας σώζει, από λάθος κινήσεις αλλά και λάθος επιλογές ατόμων.

Ταύρος

Όσα έχετε ακούσει, από τον σύντροφο σας, τώρα είστε και μέσα σε μια αγωνία για να δείτε πότε και με ποιον τρόπο μπορούν και να γίνουν πραγματικότητα

Δίδυμοι

Θέλετε πολλά από αυτά που έχετε σκεφτεί, να τα εφαρμόσετε μέσα στην σχέση σας, αλλά ακόμη οι καταστάσεις από την άλλη πλευρά δεν είναι έτοιμες.

Καρκίνος

Θα δείτε μια ανάκαμψη στην σχέση σας και αυτό θα σας δώσει και μια μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση που κάνατε υπομονή και πιστέψατε σε αυτόν τον άνθρωπο!

Λέων

Οι προσωπικές σας δυναμικές είναι τεράστιες και μάλλον πρέπει να τις βάλετε σε μια σειρά, και μέσα στον μήνα αυτόν να αρχίσετε να φέρνετε και τα ποθούμενα αποτελέσματα.

Παρθένος

Πολλές οι ζήλιες που σας κάνει το ταίρι σας, και μάλλον αυτό δείχνει ότι έμμεσα έχει αρχίσει και αισθάνεται πολλά περισσότερα από αυτά που σας λέει.

χαρτομαντεία Ζυγός

Θα ανακάμψει η ψυχολογία σας, και το σίγουρο είναι ότι θα καταφέρετε και κάποια μικρά ζητήματα, που σας απασχολούν να τα λύσετε.

Σκορπιός

Πολλές οι οικογενειακές υποχρεώσεις που έχετε πάνω από το κεφάλι σας, και μάλλον είναι και ο βασικός λόγος που δεν θέλετε τώρα να μπείτε σε μια νέα σχέση.

Τοξότης

Είστε στα καλύτερα σας. Αυτό σας κάνει ερωτεύσιμους και μάλλον ήδη στα μονοπάτια σας έχει βγει μια καινούργια προσωπικότητα που θα σας δελεάσει.

Αιγόκερως

Ότι και να ακούσετε αυτό το διάστημα, για το παρελθόν σας και τον πρώην σας, μην το δέσετε και κόμπο. Ίσως και τα πράματα να μην είναι έτσι.

Υδροχόος

Είστε μέσα σε μια δίνη έρωτα που δείχνει να σας κάνει μόνο καλό, καθώς ξεχνάτε σιγά – σιγά όλες τις παλιές σας αισθηματικές δυσκολίες.

Ιχθείς

Μην μπερδεύεστε μέσα σε καταστάσεις ερωτικές, με την ελπίδα ότι εσείς θα είστε αυτοί, που θα καταφέρετε να δώσετε νέα πνοή και αλλαγές.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments