Αθλητισμός

Ο Παϊροτζ αγοράζει… την Ντιναμό Βουκουρεστίου

Ο Παϊροτζ αγοράζει… την Ντιναμό Βουκουρεστίου
Ο Παϊροτζ Είναι έτοιμος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ντιναμό Βουκουρεστίου

Ο Παϊροτζ αποφάσισε να αγοράσει την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει  δημοσίευμα της ρουμανικής εφημερίδας Gazeta Sporturilor.

Ωστόσο αν αυτό ισχύει η όχι, θα φανεί στην συνέχεια, καθώς πρόσφατη είναι η περιπέτεια του Παναθηναϊκού με τον εν λόγω κύριο, με το “τριφύλλι” να… περιμένει ακόμα τα χρήματα τα οποία θα έμπαιναν από τον… Ιούνιο.

Σύμφωνα λοιπόν με το Gazeta Sporturilor είναι έτοιμος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ντιναμό Βουκουρεστίου  έναντι 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την υπόθεση φέρεται να… προώθησε ο Ρουμάνος τεχνικός Μιρτσέα Ρέντνικ, ο οποίος την διετία 2016-18 διετέλεσε προπονητής της Μουσκρόν και είχε για μερικούς μήνες για αφεντικό του, τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Το δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Ρέντνικ υποστηρίζει ότι έχει βρει ανθρώπους πρόθυμους να βάλουν λεφτά στην Ντιναμό.  Πρόκειται για τον Πίνι Ζάχαβι και τον Φάλι Ραμαντάνι. Το πρόβλημα είναι πως επειδή αυτή τη στιγμή έχουν νομικά πρόβλημα στο Βέλγιο, δεν μπορούν να αναμειχθούν άμεσα στην Ντιναμό».

Μένει να φανεί αν όντως θα προχωρήσει το deal ή απλά πρόκειται ξανά για… φιάσκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments