Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δεν κρατάει Σα η Πόρτο

Ολυμπιακός: Δεν κρατάει Σα η Πόρτο
Ολυμπιακός και Σα θέλουν να συνεχίσουν μαζί και όπως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ξεκίνησε με βασικό τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια του την φετινή χρονιά, ωστόσο διάφορες συγκυρίες έκαναν τον Πέδρο Μαρτίνς να δώσει μερικές ευκαιρίες στο “δεύτερο” τότε πίσω από τον Έλληνα κίπερ, Ζοζέ Σα.

Έτσι, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας πήρε φανέλα βασικού και με εκπληκτικές εμφανίσεις που παρουσίασε άλλαξε τα δεδομένα στον Πειραιά και περιόρισε τον χρόνο συμμετοχής του Γιαννιώτη.

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι τι θα γίνει με το μέλλον του Σα, αφού φορά τα ερυθρόλευκα με μορφή δανεισμού από την Πόρτο.

Οι “δράκοι” ωστόσο δεν δείχνουν την διάθεση να κρατήσουν και ίσως προτιμήσουν  να εισπράξουν την οψιόν αγοράς από τον Ολυμπιακό, μιας και ο σύλλογος του Πειραιά θέλει τον παίκτη.

Σημειώνεται, ότι ο ίδιος ο Zοζέ Σα ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες πως από την Πόρτο εξαρτάται αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, δείχνοντας ωστόσο ότι ο ίδιος επιθυμείς να συνεχίσει στο «λιμάνι».

Στην Πορτογαλία την ίδια ώρα λέγεται πως η Πόρτο δεν σκοπεύει να κρατήσει τον Πορτογάλο γκολκίπερ, θέλοντας να πάρει τα χρήματα για την οψιόν αγοράς που έχει ο Ολυμπιακός.

Ο Ζοζέ Σα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments