Αυτοκίνητο

Κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα; Αυτός ο οδηγός βρήκε τον τρόπο να τις γλιτώνει

Κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα; Αυτός ο οδηγός βρήκε τον τρόπο να τις γλιτώνει
Οι κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα ειδικότερα τις ημέρες των εορτών είναι ένα σύνηθες φαινόμενο.

Κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα: Αρκετές είναι οι φορές που καθώς επιστρέφετε στο αυτοκίνητό σας βλέπετε να είναι τοποθετημένο με… ευλάβεια στο τζάμι σας ένα ροζ χαρτάκι. 99% των περιπτώσεων δεν πρόκειται για κάποιο ραβασάκι, αλλά για ένα… δώρο από την τροχαία, καθώς παρκάρατε παράνομα.

Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν για να αποφύγετε την “καμπάνα” της τροχαίας; Ένας οδηγός φαίνεται πως βρήκε την λύση.

Αναλυτικότερα, τα οχήματα Tesla έχουν την δυνατότητα “Summon” που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες τους να καλούν το αυτοκίνητο τους και αυτό να ξεπαρκάρει μόνο του σε ένα πάρκινγκ.

Ωστόσο, ο D. Shawn Kennedy, ιδιοκτήτης ενός Tesla, βρήκε έναν απίστευτα έξυπνο τρόπο για να χρησιμοποιήσει αυτή τη λειτουργία ώστε να αποφύγει να πληρώσει κλήσεις.

Συγκεκριμένα, στην πόλη Janeville, Wisconsin επιβλήθηκε όριο στάθμευσης δύο ωρών για κάθε θέση. Αυτό δημιούργησε ένα νέο πονοκέφαλο για τον Kennedy που πάρκαρε μπροστά στο γραφείο του. Όλα αυτά πριν τελικά συνειδητοποιήσει ότι το χαρακτηριστικό του αυτόματου πιλότου που έχει το αμάξι του μπορεί να του δώσει μια λύση.

Για να αποφύγει να μετακινεί το αυτοκίνητό του και κάθε δύο ώρες χρησιμοποίησε την εφαρμογή της Tesla από το παράθυρο του γραφείου ώστε να μεταφέρει το αμάξι του μια θέση μπροστά ή πίσω όταν λήγει ο χρόνος. Έβγαλε ένα video και το πόσταρε στο Twitter.

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο έγινε viral.

Δείτε το:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments