Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: “Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να κερδίζαμε”

Ελένη Φουρέιρα: “Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να κερδίζαμε”
Η Ελένη Φουρέιρα απαντά για το εάν θα επιστρέψει στα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας.

Η Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» του κυπριακού ΡΙΚ.

Σε ερώτηση που της έγινε απάντησε για το εάν θα επέστρεφε στα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας ή αν έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο αυτό.

«Δεν έχω παρατήσει τη δουλειά μου στην Αθήνα. Απλώς και εγώ και η εταιρία μου, θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δόθηκε λόγω της Eurovision για ένα άνοιγμα στο εξωτερικό και φροντίζω να μην κλείνω πολλές δουλειές εδώ (σ.σ. Ελλάδα) ώστε να είμαι διαθέσιμη για συναυλίες και εκπομπές έξω. Δυστυχώς, αυτά τα δύο δεν συνδυάζονται εύκολα.

Δεν μπορώ να δεσμευτώ με έναν επιχειρηματία εδώ και να είμαι κάθε βδομάδα στο κέντρο του γιατί μετά θα χάσω πολλές προτάσεις από τις άλλες χώρες. Προς το παρόν, εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία που μας δόθηκε και εννοείται σύντομα θα επιστρέψω κανονικά και στα κέντρα, και στα μπουζούκια και όλα μια χαρά» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.

Σχετικά με την 2η θέση θεωρεί πως σημαντικό ρόλο έπαιξε η εκπληκτική ομάδα που είχε η αποστολή της Κύπρου φέτος. Αναλυτικά, δήλωσε:

Όλα παίζουν το ρόλο τους. Πιστεύω ότι είχαμε μια εκπληκτική ομάδα. Δέσαμε πολύ σαν άνθρωποι όλοι. Και οι άνθρωποι του ΡΙΚ, και οι δικοί μου άνθρωποι από την Panik, εγώ, η Sacha, οι χορεύτριες, ο Alex. Δέσαμε πολύ. Μερικές φορές τυχαίνει κάποιοι άνθρωποι να συναντιούνται και να θέλουν το ίδιο πράγμα πολύ! Πήγα με ένα ρίσκο. Πριν πάω, οι μισοί μου λέγανε «πας με την Κύπρο που ποτέ δεν είναι φαβορί στη Eurovision;» Εγώ όμως είναι ένας άνθρωπος που ρισκάρει. Δεν με φοβίζει τίποτα γιατί πιστεύω σε μένα. Πίστεψα στην όμορφη συνεργασία με το ΡΙΚ όταν γνώρισα τους ανθρώπους του. Έδωσα τη ψυχή μου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ελένη Φουρέιρα δηλώνει για την Eurovision: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να το κερδίζαμε τελικά. Το λέω και ανατριχιάζω!».

Η Ελένη Φουρέιρα στην σκηνή της Eurovision με το γνωστό πλέον σε όλους “Fuego”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments