Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (3/1/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (3/1/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (3/1/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Οι ονειροπολήσεις είναι ανούσιες. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε υπέρ των έργων όχι των λόγων.

Ωστόσο, μη βιαστείτε να απορρίψετε τα συναισθήματα και τις πνευματικές παρεκκλίσεις. Σας οδηγούν κάπου αλλά όχι ευθέως.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αχ, ο ήχος της σιωπής! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από λίγη ησυχία για να σας κάνει να εκτιμήσετε την ιδιαίτερη επαφή που έχετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορείτε να περνάτε υπέροχα μαζί χωρίς να χρειαστεί να πείτε ούτε λέξη.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (3/1/19)

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Κατά βάθος ο/η αγαπημένος/η σας συμφωνεί –και υποστηρίζει – τη γνώμη σας, αλλά σήμερα ίσως δεν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να την υποστηρίξετε ανοικτά. Περιμένετε υπομονετικά την κατάλληλη ευκαιρία. Όταν θα έρθει η σωστή στιγμή για να μιλήσετε θα το καταλάβετε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ό,τι σπέρνετε σε αυτή τη σχέση, αυτό θα θερίσετε. Οπότε δε χρειάζεται να αντιδράτε (ή να αντιδράτε υπερβολικά). Ναι, σίγουρα θα πρέπει να ακούτε το ένστικτο σας αλλά θα πρέπει και να ξέρετε πότε θα πρέπει να υποχωρήσετε.

Ωροσκόπιο Λέων

Είναι ωραίο να έχετε δίκιο αλλά αξίζει να έχετε δίκιο συνεχώς; Ούτως ή άλλως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν. Δείτε τη σχέση σας σαν μια συζήτηση σε εξέλιξη παρά σαν μια διαφωνία και δείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είναι καλό να είστε ώριμοι και υπεύθυνοι αλλά ακόμη και εσείς χρειάζεστε πότε-πότε λίγη απελευθέρωση. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας χρειάζεστε το πνευματικό ισοδύναμο ενός ρεπό.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σταματήστε να ανησυχείτε διαρκώς για το τι βρίσκεται μέσα στο μυαλό σας και δώστε προσοχή το σώμα σας. Ακόμη καλύτερα, πείστε τον/την αγαπημένο/η σας να σας ακολουθήσει σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και φροντίστε να το ακολουθήσετε. Κάντε ένα μάθημα γιόγκα. Πηγαίνετε για μια βόλτα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κανείς δεν είναι τέλειος. Οπότε γιατί είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας και με τον/την αγαπημένο/η σας; Αν είστε ελαστικοί με τον εαυτό σας, θα είστε καλύτερα μαζί τους. Ξαφνικά αυτή η σχέση αποκτά άλλο νόημα.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (3/1/19)

Ωροσκόπιο Τοξότης

Γιατί αυτολογοκρίνεστε; Πολύ καλή ερώτηση. Όλοι χρειάζονται λίγη προσεκτική μεταχείριση πότε-πότε, αλλά αν αυτό αρχίζει να γίνεται μοτίβο συμπεριφοράς ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας, θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μήπως υποσυνείδητα κρίνετε διαρκώς όποιον γνωρίζετε με τον/την αγαπημένο/η σας ή οτιδήποτε καινούργιο κάνετε; Αν υπενθυμίζετε διαρκώς στον εαυτό σας να μην το κάνετε αυτό θα καταφέρετε να ανοίξετε το μυαλό σας, να βιώσετε διαφορετικές εμπειρίες και να διασκεδάσετε περισσότερο.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη και για καλό λόγο. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια συζήτηση με τον/τη σύντροφό σας που μέχρι τώρα ήταν φορτισμένη συναισθηματικά. Θα αισθανθείτε περισσότερο απελευθερωμένοι αν πείτε αυτά που θέλετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα αισθάνεστε λίγο ιδιότροποι. Χρειάζεστε λίγη επιπλέον προσοχή. Αντί να το κρατάτε μυστικό και να κάνετε διαρκώς υπαινιγμούς, πλησιάστε τον/την αγαπημένο/η σας και πείτε του/της αυτό που θέλετε κοιτάζοντάς τον/την με σέξι βλέμμα. Και μετά δείτε τι πρόκειται να συμβεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments