Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (4/1/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (4/1/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (4/1/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Το να είστε στην τσίτα για κάτι δεν βοηθάει, ειδικά όταν πρόκειται για τη σχέση σας.

Γιατί να μην περιμένετε μέχρι να έχετε όλες τις πληροφορίες πριν αποφασίσετε τι θα κάνετε στη συνέχεια;

Ωροσκόπιο Ταύρος

Λίγο πείσμα μπορεί να ωφελήσει τη σχέση σας, αλλά το να μένετε κολλημένοι σε άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος δεν θα σας εξυπηρετήσει σε τίποτα – εσάς περισσότερο από τον καθένα. Ήρθε η ώρα να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (4/1/19)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η σωματική απόσταση φαίνεται σαν το μεγαλύτερο εμπόδιο, αλλά η ψυχική απομόνωση είναι συνήθως το μεγαλύτερο πρόβλημα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Υπάρχει μια ευκαιρία να επανασυνδεθείτε εδώ, αλλά θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποια βήματα.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αντιμετωπίστε άμεσα τα ζητήματα της σχέσης σας, αλλιώς μπορεί να απογοητευτείτε. Οι προσπάθειες που θα κάνετε τώρα για να βελτιώσετε τα πράγματα θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Τι πραγματικά θέλετε από τον/τη σύντροφό σας;

Ωροσκόπιο Λέων

Το να επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση σας μπορεί να είναι ευκολότερο από όσο νομίζατε. Το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσετε ότι είστε εκτός ισορροπίας. Το επόμενο είναι να σκεφτείτε τι σας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα είναι απλά.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είναι δελεαστικό να θέλετε να διορθώσετε τη ζωή του/της συντρόφου σας, αλλά είστε βέβαιοι ότι δεν αναλαμβάνετε αυτό το καθήκον μόνο και μόνο για να αποσπάσετε το μυαλό σας από τα δικά σας προβλήματα; Αυτό μπορεί να σας γίνει επικίνδυνη συνήθεια, οπότε προσέξτε.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα θα θριαμβεύσετε αν συνεργαστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Είτε αφορά την καριέρα σας είτε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, κάντε τα όλα από κοινού και θα εκπλαγείτε με όσα μπορείτε να πετύχετε μαζί.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας λάμπετε σαν πολύτιμοι λίθοι. Πηγαίνετε σε μέρη όπου μπορείτε να αναδείξετε το πόσο εκθαμβωτικοί είστε. Μόλις δείτε πόσα μπορείτε να προσφέρετε, ο θαυμασμός του ενός για τον άλλον θα μεγαλώσει.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (4/1/19)

Ωροσκόπιο Τοξότης

Για να καταλάβετε πιο εύκολα πού πρέπει να πάτε εσείς και ο/η σύντροφός σας στη συνέχεια, θα πρέπει να καταλάβετε πού βρίσκεστε τώρα. Ωστόσο, συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα σε κοινωνικό επίπεδο, που προκαλούν παράσιτα. Περιμένετε να περάσει αυτή η φάση.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το να αμφισβητείτε τον εαυτό σας είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο και ανούσιο. Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας, συζητήστε το με κάποιον – κατά προτίμηση με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αν ο/η σύντροφός σας έχει υπάρξει αναξιόπιστος/η σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα, θα πρέπει να κερδίσει πάλι την εμπιστοσύνη σας. Ενώ είναι σημαντικό να τους δώσετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, δεν μπορείτε να συμπεριφέρεστε με αφέλεια.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Οι κολακείες και τα καλοπιάσματα είναι τόσο ανώριμα – γιατί να μην ζητήσετε αυτό που θέλετε χρησιμοποιώντας το σεξαπίλ σας; Στη συνέχεια, εάν αυτό δεν λειτουργήσει, δοκιμάστε να τους καλοπιάσετε και να τους παρακαλέσετε, μόνο και μόνο για να γελάσετε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments