Αθλητισμός

Η ρήτρα του Μπεργκ, τα σενάρια για ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός

Η ρήτρα του Μπεργκ, τα σενάρια για ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός
Τα σενάρια για επιστροφή του Μπεργκ στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ ως αντί - Πρίγιοβιτς, έχουν ανοίξει την κουβέντα για τη ρήτρα του Παναθηναϊκού.

Τις τελευταίες ώρες έχουν «φουντώσει» τα σενάρια περί επιστροφής του Μάρκους Μπεργκ στην Ελλάδα, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Σουηδού, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal του Πρίγιοβιτς με την Αλ Ιτιχάντ, γεγονός που επαναφέρει στην κουβέντα τη ρήτρα που είχε τοποθετήσει στον 32χρονο φορ ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» είχαν παρέμβει στις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Μπεργκ στην Αλ Αΐν, τοποθετώντας ρήτρα 5 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που ελληνικός σύλλογος ήθελε στο μέλλον να φέρει πίσω τον Σουηδό.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η εν λόγω ρήτρα θα αποτελούσε το μεγαλύτερο εμπόδιο στον ΠΑΟΚ ή οποιαδήποτε ομάδα από τη χώρα μας είχε βλέψεις για τον Σουηδό, ωστόσο σύμφωνα με την «Πράσινη», τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Η ρήτρα υπάρχει, ωστόσο δεν έχει «θωρακιστεί» αρκετά ώστε να υποχρεώνει κάθε ενδιαφερόμενο από την Ελλάδα να διαπραγματευτεί με το τριφύλλι και να καταβάλλει τα χρήματα αυτά στον Παναθηναϊκό. Κοινώς, φέρεται να υπάρχουν «παραθυράκια» τα οποία ίσως επιτρέψουν στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο να… παρακάμψει το τριφύλλι και να διαπραγματευτεί αυτομάτως με την πλευρά του Μπεργκ και της Αλ Αΐν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments