Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (10/1/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (10/1/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (10/1/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Είτε μοιράζεστε τα υπάρχοντά σας για χρόνια ή για μέρες, σήμερα θα δημιουργηθούν διάφορα αμφιλεγόμενα ζητήματα γύρω από αυτά. Αν έχετε αποφασίσει να απλοποιήσετε τα πράγματα θα δυσκολευτείτε…

Αλλά θα το αξίζει, να προσπαθήσετε να τα ενώσετε με του/της συντρόφου σας.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα θα επικοινωνήσετε με τον/τη σύντροφό σας για κάτι ιδιαίτερα σημαντικό – αλλά θα είναι εξαιρετικά εύκολο για εσάς τους δύο να συνδεθείτε. Ταιριάζετε απόλυτα!

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Σήμερα θα χρειαστεί να είστε περισσότερο υπομονετικοί με τον/τη σύντροφό σας από ότι συνήθως, χάρη σε κάτι περίεργο που συμβαίνει στη δουλειά ή την οικογένεια τους. Δεν είναι κάτι που θα περάσει απαρατήρητο, οπότε κάντε ό,τι χρειάζεται για να τους βοηθήσετε.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (10/1/19)

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα θα καταφέρετε να γοητεύσετε τον/την αγαπημένο/η σας για να συμφωνήσει σχεδόν σε ο,τιδήποτε. Βεβαιωθείτε ότι κατά βάθος είναι κάτι που πραγματικά θέλουν – παρόλο που εσείς ξέρετε ότι θα είναι για το καλό τους εκείνοι μπορεί να μην το συνειδητοποιούν.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα μπορεί να φανείτε περισσότερο πεισματάρηδες από το συνηθισμένο στις αλληλεπιδράσεις σας με τον/τη σύντροφό σας. Προσπαθήστε να σιγουρευτείτε ότι τουλάχιστον τους ακούτε, ακόμη και αν στο τέλος κάνετε τα πράγματα όπως θέλετε εσείς.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Έχετε κάποιες φιλόδοξες ιδέες και χρειάζεστε την επιβεβαίωση του/της συντρόφου σας. Το πιθανότερο είναι ότι κάνουν και εκείνοι τις ίδιες σκέψεις με εσάς. Είναι όμορφο να ξέρετε ότι κινείστε και οι δύο προς την ίδια κατεύθυνση.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ο/Η σύντροφός σας θα ακολουθήσει σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο έχετε στο μυαλό σας, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσετε λίγο τα όρια (αν θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο). Σήμερα αισθάνονται σχεδόν μαγεμένοι από εσάς.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (10/1/19)

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ειλικρινείς και ευθείς στις σημερινές αλληλεπιδράσεις σας με τον/τη σύντροφό σας, γιατί θα είναι σε θέση να καταλάβουν σχεδόν τα πάντα και δεν θα μπορείτε να τους ξεγελάσετε. Μπορεί να έχετε να πείτε κάτι, που θα προκαλέσει αμηχανία αλλά μετά θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Προσπαθήστε να μην ανησυχείτε υπερβολικά για μικροπράγματα, ειδικά αφού τα πάντα είναι μια χαρά ανάμεσα σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Ωστόσο, αργότερα ίσως να θέλετε να κάνετε μερικές μικρές διορθώσεις.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό έχετε ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση, κάτι που κάνει τη ζωή πολύ ενδιαφέρουσα και για τους δυο σας. Ό,τι και αν αποφασίσετε να κάνετε απόψε θα αποδειχθεί φανταστικό – σκεφτείτε λίγο αντισυμβατικά!

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η ερωτική σας ιστορία θα επηρεάσει τις δραστηριότητες της σημερινής μέρας ακόμη και αν αυτό γίνει μόνο έμμεσα. Μπορεί να θέλετε να το αναφέρετε στον/στη σύντροφό σας για να προλάβετε κάποια στιγμή αμηχανίας ανάμεσά σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα είστε γεμάτοι με ερωτική ενέργεια που θα ενθουσιάσει τον/τη σύντροφο σας. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο σαφείς μπορείτε – και μην ανησυχήσετε για ό,τι συμβεί όταν μπει και ο/η αγαπημένος/η σας στο παιχνίδι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments