Ελλάδα

Αγγελόπουλοι: «Εξωφθάλμως εσφαλμένη η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου»

Αγγελόπουλοι: «Εξωφθάλμως εσφαλμένη η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου»
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Για μια «εξωφθάλμως εσφαλμένη» απόφαση, εναντίον της οποίας θα ασκήσουν άμεσα τα νόμιμα ένδικα μέσα, κάνουν λόγο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα με το οποίο το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε την πλευρά του πατέρα τους, Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, στην δικαστική τους διαμάχη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των αδελφών Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου:

Αναφορικά με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απέρριψε την αίτηση περί κήρυξης σε δικαστική συμπαράσταση του πατέρα μας και το αποτέλεσμα της οποίας δημοσιοποιήθηκε επιτηδείως, δηλώνουμε τα εξής:

«Η δικαστική αυτή απόφαση, εναντίον της οποίας θα ασκηθούν άμεσα τα νόμιμα ένδικα μέσα, είναι εξωφθάλμως εσφαλμένη. Δέχεται περιστατικά αντίθετα προς τα όσα επιβεβαιώνονται από τους θεράποντες ιατρούς του πατέρα μας, το σύνολο των συνεργατών του αλλά και που ευκρινώς και σαφώς αποτυπώνονται σε μαγνητοσκοπημένη εξέτασή του.

Επισημαίνουμε ότι από 21.12.2018 έχει εκδοθεί απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία απέρριψε αγωγή που ασκήθηκε επ’ ονόματι του πατέρα μας εναντίον μας περί δήθεν αχαριστίας μας, η έκδοση της οποίας δολίως αποσιωπείται από όσους έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου. Καλό θα ήταν να την μελετήσουν προσεκτικά».

Διαβάστε Eπίσης:

Αγγελόπουλοι: Αυτή είναι η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου που κατηγορούν οι γιοι του (pics)

Πρωτόδικη δικαίωση Αγγελόπουλου στη δίκη με τα παιδιά του για τις επιχειρήσεις του

Περισσότερα