Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (11/1/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (11/1/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (11/1/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Τις επόμενες μέρες πρόκειται να αντιμετωπίσετε μια πρόκληση που μπορεί να προκαλέσει ρήγμα στη σχέση σας.

Αν συνεργαστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας θα καταφέρετε να βρείτε μια λύση που θα σας επιτρέψει να πάρετε και οι δύο αυτό που θέλετε.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι η νύχτα είναι όλη δική σας και αφιερώστε χρόνο για να επιλύσετε κάποια ζητήματα, στα οποία δεν δίνετε μεγάλη σημασία μέσα στο άγχος της καθημερινότητας. Αν τα φροντίσετε τώρα, θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρόνο για να διασκεδάσετε όσο θέλετε το Σαββατοκύριακο!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (11/1/19)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Είστε πολύ καλοί στο να αποκωδικοποιείτε τα μηνύματα του/της συντρόφου σας, αλλά τώρα τελευταία αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι. Εάν έχετε πρόβλημα στο να τους κατανοήσετε, ίσως θα πρέπει να δοκιμάσετε μια πιο άμεση προσέγγιση και να τους ρωτήσετε ευθέως τι συμβαίνει.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μια παρεξήγηση με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα μπορεί να έχει κωμικά αποτελέσματα. Προσπαθήστε να είστε πιο ξεκάθαροι όταν τους μιλάτε, διαφορετικά να είστε προετοιμασμένοι για μια ξεκαρδιστική ιστορία παρεξηγήσεων που θα διηγείστε για τα επόμενα χρόνια.

Ωροσκόπιο Λέων

Τον τελευταίο καιρό νιώθατε κάπως αποπροσανατολισμένοι αλλά πλέον έχετε ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σας και ξέρετε τι θέλετε στη ζωή σας. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να λειτουργήσει ως άγκυρα στην προσπάθεια σας να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Προσπαθήσατε πολύ για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε μια δυνατή σχέση και τώρα οι προσπάθειες σας αποδίδουν. Ο/Η σύντροφός σας έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα μαζί σας. Κάντε κάτι μικρό για να το γιορτάσετε σήμερα – μόνο για εσάς τους δύο.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Όταν θέλετε κάτι, το διεκδικείτε. Τώρα αυτό που θέλετε έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τη βούληση του/της συντρόφου σας και είστε πρόθυμοι να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να το πετύχετε. Κάθε προσπάθεια που κάνετε αυτή τη στιγμή θα επιβραβευθεί με επιτυχία.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μετά από μια περίοδο αναποφασιστικότητας ξυπνάτε σήμερα γνωρίζοντας ακριβώς τι θέλετε να κάνετε. Μοιραστείτε το με τον/τη σύντροφό σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα έτσι ώστε να μπορεί να συμμετέχει. Έχετε πολλή δουλειά μπροστά σας, αλλά θα το απολαύσετε!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Εάν τα οικονομικά σας είναι κάπως σφιχτά αυτές τις μέρες, θα πρέπει να γίνετε λίγο δημιουργικοί για να κάνετε οικονομία. Αν ξεκινήσετε να ετοιμάζετε ταπεράκια για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας όχι μόνο θα εξοικονομήσετε χρήματα αλλά και θα φροντίσετε καλύτερα τη διατροφή σας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (11/1/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Όλες οι προσπάθειες σας στην επαγγελματική σας ζωή έχουν αρχίσει να αποδίδουν. Να περιμένετε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα είστε πολύ απασχολημένοι. Φροντίστε να ενημερώσετε τον/τη σύντροφό σας για το πρόγραμμά σας, έτσι ώστε να ξέρουν τι να περιμένουν.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα υπάρχει κίνδυνος να παρεκτραπείτε εάν δεν αναγκάσετε τον εαυτό σας να προσηλωθείτε στα καθήκοντά σας. Ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να σας το υπενθυμίσει αν αρχίσετε να χάνετε την αυτοσυγκέντρωσή σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μπορεί ο/η σύντροφός σας να κάνει τα πάντα για να σας βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού αλλά αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στη δουλειά σας θα πρέπει να αναζητήσετε βοήθεια από κάποιον συνάδερφό σας. Ζητήστε τη συμβουλή κάποιου έμπειρου για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε τα πράγματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments